Uşak’ta sıcaklıklar eksiye düşüyor! O günler don olaylarına dikkat

Uşak’ta sıcaklıklar eksiye düşüyor! O günler don olaylarına dikkat
GİRİŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Uşak'ta sıcaklıklar hızlı bir şekilde düşecek. Hafta sonu ise kent adeta donacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uşak'ın sıcaklık verilerini güncelledi. Alınan bilgilere göre kentte soğuk hava hakim olacak ve sıcaklık düşmeye devam edecek.

Özellikle hafta sonu sıcaklığını -6 derecelere kadar düşeceğini ve don olaylarına dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi. İşte Uşak'ın güncel sıcaklık verileri.

usak-hava-durumu.png

KAR KAPIYA DAYANDI

Uşak'ta yarın Karla Karışık yağmurlu bir hava olacak. Sıcaklığın en düşük 2, en yüksek 5 derece olması bekleniyor.

11 Ocak Perşembe günü ise Uşak sisli bir havaya uyanacak. Alınan bilgilere göre Hava sıcaklığı 5 derece birden düşecek en düşük sıcaklık eksi 3 en yüksek sıcaklık ise 6 derece olacak.

12 Ocak Cuma günü kentte herhangi bir yağış beklenmiyor hava çok bulutlu olacak. Ama sıcaklık 1 derece daha düşecek ve en düşük -4 en yüksek 4 derece olacak.

HAFTA SONU SICAKLIK -6’YA DÜŞECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Uşak'ta sıcaklıklar hafta sonunda da düşmeye devam edecek. Cumartesi ve pazar günü kent donacak. 13 Ocak Cumartesi günü sıcaklık -5 derece olurken hava parçalı bulutlu olacak. Alınan bilgilere göre 14 Ocak Pazar günü ise kenti bir kez daha sisli bir hava hakim olacak sıcaklık ise 1 derece daha düşecek ve eksi 6 derece olacak.

Uzmanlar özellikle sıcaklığın -6 dereceye kadar düşeceğini pazar günü don olaylarına dikkat edilmesi gerektiğini ifade ettiler. Etkinlik yapmak isteyenlere de kapalı alanları tavsiye ediyoruz. Bunun yanında sürücülerin özellikle sabah saatlerinde, buzlanmış ve kaygan yollara dikkat etmesi gerekiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER