Uşak’ta yağmur suyu şebeke hatları yenileniyor

Uşak’ta yağmur suyu şebeke hatları yenileniyor
GİRİŞ

Uşak Belediyesi, bir mahallede daha yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına başladı. Bu çalışma, şehrin alt ve üst yapılarını güçlendirmek için yapılan projelerden bir tanesi. Çalışma ile alakalı açıklama yapıldı.

Uşak Belediyesi, yağmur suyu şebeke hattının daha güçlü ve uzun ömürlü olması için yenileme çalışmalarına başladığını duyurdu. Bu çalışma, iklim değişikliğinin neden olduğu aşırı yağışlara karşı şehri korumak için büyük önem taşıyor.

Son yıllarda Uşak, küresel iklim değişikliğinin etkilerinden en çok zarar gören şehirler arasında yer aldı. Ani ve lokal yağışlar, şehirde su baskınlarına yol açtı. Uşak Belediyesi’nin yapmış olduğu bu çalışmalarla bu tip sorunların ortadan kaldırılması amaçlanıyor. İşte yağmur suyu şebeke hattı yenilenmesi ile alakalı yapılan çalışmalarda son durum.

usakta-yagmur-suyu-sebeke-hatti-yenileniyor-1.jpg

UŞAK BELEDİYESİ: ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ

Uşak Belediyesi, şehrin alt ve üst yapılarını güçlendirmek için birçok proje yürütüyor. Yeni projeler hayata geçirirken, eski projeler de tadilat görmeye devam ediyor. Yağmur suyu şebeke hattı yenilemesi de bu kapsamda yapılan önemli projelerden bir tanesi.

Yapılan bu son çalışma ile alakalı Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Durak Mahallesi 5. Sanayi Sokak’ta yağmur suyu şebeke hattının yenilenmesi çalışmalarına başlandığı, daha güçlü ve uzun ömürlü bir altyapı için şehrin her noktasında çalışmalara aralıksız devam edildiği ifade edildi. sürdürüyoruz.”

usakta-yagmur-suyu-sebeke-hatti-yenileniyor-2.jpg

ŞEHRİN HER YERİNDE ÇALIŞMA VAR

Uşak Belediyesi, çalışmaların son durumunu paylaşırken, şehrin farklı noktalarında da alt ve üst yapı yenileme çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Ayrıca yapılan tüm çalışmaların hızlı bir şekilde bitmesi için ne gerekiyorsa yapıldığı dile getirildi. Bunun yanında, Uşaklılar için yeni projelerin inşaat çalışmalarının da hızla ilerlediği ifade edildi.

KAYNAK: UŞAK HABER