Uzmanlardan uyarı: Uşak’ta yeni hafta çok soğuk olacak

Uzmanlardan uyarı: Uşak’ta yeni hafta çok soğuk olacak
GİRİŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uşak’ın sıcaklık verilerini güncelledi. Geceleri sıfırın altında soğuk devam ediyor. İşte yeni haftanın sıcaklık değerleri.

Uşak’ta bugün hava çok bulutlu olacak. Alınan bilgilere göre sıcaklık en düşük -4, en yüksek 3 derece olacak. Nem ise en düşük yüzde 44, en yüksek yüzde 81 olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre kentte haftanın diğer günlerinde ise sıcaklık durumları şu şekilde değişecek.

GECELER ÇOK SOĞUK OLACAK

Uşak’ta önümüzdeki 3 gün özellikle geceleri sıcaklık sıfırın altında olacak. Dondurucu soğuk etkisini gösterecek.

30 Ocak Salı günü hava çok bulutlu olacak. Sıcaklık en düşük -3, en yüksek 5 derece olacak. Nemin ise en düşük yüzde 41, en yüksek yüzde 76 olması bekleniyor.

31 Ocak Çarşamba günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -2, en yüksek 6 derece olacak. Nem ise en düşük yüzde 43, en yüksek yüzde 72 olacak.

PERŞEMBE VE CUMA SİSE DİKKAT

Perşembe ve Cuma günleri Uşak’ta özellikle sabah saatlerinde pus etkisini gösterecek. Araç kullanacakların dikkat etmeleri ve görüş mesafesinin düştüğü yerlerde hızlarını buna göre ayarlamaları tavsiye edildi. Bu arada Cuma günü sıcaklığın biraz artacağı görülüyor. Bu iki günün sıcaklık değerleri şöyle:

01 Şubat Perşembe günü hava puslu olacak. Sıcaklık en düşük -2, en yüksek 9 derece olacak. Nem ise en düşük yüzde 32, en yüksek yüzde 72 olacak.

02 Şubat Cuma günü de havanın puslu olması bekleniyor. Sıcaklık en düşük 1, en yüksek 8 derece olacak. Nem ise en düşük yüzde 44, en yüksek yüzde 86 olacak.

KAYNAK: UŞAK HABER