Yeniden Refah Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz: “Halkın gönlüne girdik”

Yeniden Refah Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz: “Halkın gönlüne girdik”
GİRİŞ

Yeniden Refah Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz, seçim çalışmalarını basınla paylaştı. Korkmaz, 94 ruhunu yeniden canlandıracaklarını ve şehri marka yapacaklarını söyledi.

Mart ayına girilmesi ile meydanlar hareketlendi. 31 Mart seçimleri için geri sayım devam ederken adaylar da vaatlerini bir bir açıklıyor.

Son olarak Yeniden Refah Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz seçim çalışmaları ile alakalı vaatlerini açıkladı. Yeni değil geri geldiklerini ifade eden Aday Korkmaz ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vurgusu yaptı. Yeniden Refah Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz’ın açıklamalarının satır başları şu şekilde:

erol-korkmaz-secim-calismasi-3.jpeg

HALKIN GÖNLÜNE GİRDİK

Korkmaz, seçim çalışmalarına ilk başlayan parti olduklarını belirterek, halkın teveccühünü kazandıklarını ifade etti. Şehrin tüm mahalle, cadde ve kurumlarını ziyaret ettiklerini ve şimdi sokaklara yoğunlaştıklarını kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz, yeni başlangıçlar, yeni umutlar ve yeni nesiller için çıktıkları kutlu yolda, rekabetin kaliteyi arttıracağına inandıklarını vurguladı ve şehrin güçlü ve zayıf noktalarını çok iyi bildiklerini ve Uşak’ı hak ettiği yere yükselteceklerini dile getirdi.

erol-korkmaz-secim-calismasi-4.jpeg

AHLAKLI BELEDİYECİLİK İLKESİ

Korkmaz, Yeniden Refah Partisi olarak ‘Ahlaklı Belediyecilik’ prensibi ile hareket ettiklerini vurguladı. -Bir toplumda ve yönetimde ahlak olmadığında, her türlü kötülüğün ortaya çıktığını hatırlatan Erol Korkmaz, ahlaklı belediyeciliğin alt başlıklarını şöyle sıraladı: Şeffaf, sosyal, liyakatli, çözüm odaklı, akıllı şehir teknoloji, ortak akıl ve yeşil, temiz ve sağlıklı çevre belediyeciliği.

erol-korkmaz-secim-calismasi-5.jpeg

HALKIN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERECEK PROJELER

Korkmaz, bu ilke ve prensipler doğrultusunda, halkın günlük ihtiyaçlarına cevap verebilecek plan ve projeler hazırladıklarını açıkladı. Korkmaz, projelerini şöyle özetledi:

  • 10 tona kadar su, bütün halka bedava verilecek.
  • Ekmek satış noktaları artırılacak ve fiyatı yarıya indirilecek.
  • Her alanda israf önlenerek, denk bütçe oluşturulacak ve kaynaklar verimli kullanılacak.
  • Belediyenin gelir kaynakları artırılacak.
  • Gerçek ihtiyaç sahibi kişi ve ailelere adaletli sosyal yardımlar yapılacak.
  • Şehrin trafik sorunu çözülecek, alt yapı, üst yapı ve yol ihtiyaçları karşılanacak.
  • Yeni Otogar ve sosyal yaşam tesisleri yapılacak.
  • Her yaş grubuna hitap eden sosyal, kültürel, sportif, sanatsal projeler uygulanacak.
  • Her mahalleye belediye hizmet birimleri açılacak.
  • Yaşlı ve engelli vatandaşların her türlü ihtiyaçları karşılanacak.
  • Dar gelirli ailelere uygun ödeme imkanlarıyla konut edindirme projesi hayata geçirilecek.

Korkmaz, projelerinin rasyonel, uygulanabilir ve ütopik olmadığını, halkın talep ve beklentilerine uygun olduğunu sözlerine ekledi ve kendilerinin bu seçimi kazanmak için makam ve rakam güçlerinin olmadığını, insanların gönüllerine girecek kadar gayretleri, emekleri, sevgi ve muhabbetleri olduğunu ifade etti.

Vatandaşın artık şatafatı, gösterişi ve algı yönetimini istemediğini, sevmediğini ifade eden Korkmaz, Halk içinde halkla beraber olacaklarını ve dürüstlük ve samimiyetin yeniden gönüllere dokunacağını söyledi.

erol-korkmaz-secim-calismasi-1.jpeg

KAYNAK: UŞAK HABER