Suzuki GSX-S1000GX Türkiye fiyatı dudak uçuklattı

Suzuki GSX-S1000GX Türkiye fiyatı dudak uçuklattı
GİRİŞ

GSX ürün ailesinin en yeni üyesi Suzuki GSX-S1000GX ülkemizde ön satışa çıktı. Motorun fiyatı sıfır araçlarla yarışıyor.

Motosiklet, GSX-S1000 ve GSX-S1000GT modellerinde olduğu gibi 999 cc’lik sıralı dört silindirli motora sahip. Bu motor, geniş güç bandı ve pürüzsüz tork eğrisi ile hem otoyol hem de şehir sürüşlerinde performans ve konfor sağlıyor.

Ayrıca, Euro 5 emisyon standartlarına uygun olarak tasarlanmış bir motor karşımıza çıkıyor. Motorun diğer özellikleri ve fiyatı şöyle:

SUZUKİ GSX-S1000GX’İN FİYATI NE KADAR?

Suzuki’nin yeni crossover modeli GSX-S1000GX, Türkiye’de 899 bin 900 TL’ye alıcılarını bekliyor. Mart ayında Motobike İstanbul’da tanıtılacak olan motosiklet, spor ve touring özelliklerini bir arada sunuyor.

Motosikletin en dikkat çekici özelliklerinden biri de Suzuki’nin ilk elektronik süspansiyon sistemi olan Suzuki Gelişmiş Elektronik Süspansiyon (SAES). Bu sistem, Suzuki’nin yeni teknolojisi olan Suzuki Adaptif Yol Stabilizasyon (SRAS) ile birlikte çalışarak, farklı yol yüzeylerinde süspansiyon performansını optimize ediyor. Böylece, motosiklet hem asfalt hem de kırsal yollarda konforlu ve kontrol edilebilir bir sürüş sunuyor.

CROSSOVER TASARIMI

Suzuki GSX-S1000GX, Suzuki’nin ilk lüks crossover modeli olarak tasarlanmış. Motosiklet, modern ve agresif bir tasarıma sahip. Superbike’ların performansını ve touring motosikletlerin zarafetini bir araya getiren motosiklet, uzun boylu, dik sürüş pozisyonu ve crossover modelin uzun bacaklı oranları ile dikkat çekiyor.

Motosikletin ön farları, keskin bir burun çizgisi ve kompakt LED gündüz farları ile sportif bir görünüm kazandırıyor. Far kaportasının yan panelleri, karşıt renkler ve yukarı doğru uzanan çizgiler ile yüksek oturma pozisyonunu tamamlıyor. Açık yan barlar, altın rengi ön çatallar, arka süspansiyon motor ünitesi, karartılmış susturucu ve motor, crossover tasarımının uzun bacaklı yapısını vurguluyor.

KAYNAK: UŞAK HABER