Suzuki Swift için mart sürprizi, 998 bin lirası olan alabilecek…

Suzuki Swift için mart sürprizi, 998 bin lirası olan alabilecek…
GİRİŞ

Suzuki, mart ayına özel sınırlı sayıda Swift Hibrit modelini cazip fiyatlarla satışa sunuyor. Kredi kullanmadan 998.000 TL'den başlayan fiyatlarla bu özel fırsatı kaçırmayın!

Swift Hibrit, güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor. Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC), Yokuş Kalkış Desteği (HHC), Çift Sensörlü Fren Destek Sistemi (DSBS) gibi yenilikçi sistemler standart olarak sunuluyor.

Ayrıca, Gelişmiş Ön Algılama Sistemi sayesinde, kamera ve lazer sensör desteğiyle gece koşullarında bile etkin bir güvenlik sağlanıyor. Bu sistem, Çarpışma Önleyici Frenleme ve Şeritten Ayrılma Uyarısı gibi özellikleri de içeriyor. Bu güzel özelliklere güzel kampanyalarla ulaşmak istiyorsanız haberimizi okumaya devam edin.

BİRDEN FAZLA KAMPANYA

Suzuki, sınırlı sayıda ürettiği Swift Hibrit modeli için mart ayına özel bir kampanya başlattı. Kredi kullanmadan araç satın almak isteyenler için belirlenen başlangıç fiyatı 998 bin TL olarak duyuruldu.

Bu özel ayda, 200.000 TL’lik kredi kullanımında 12 ay boyunca yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor. Ayrıca, takas desteğiyle birlikte kredi kullanımı tercih eden müşteriler için fiyatlar 1.078.000 TL’den başlıyor. Çift renk seçeneği olan modeller içinse, GL Techno ve GLX Premium donanımlarında 10 bin TL ek ücret talep ediliyor.

10 YILA VARAN GARANTİ

Swift Hibrit, Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi (SHVS) ile donatılmış durumda. Suzuki ayrıca, müşteri memnuniyetini ön planda tutan “Suzuki’den Garantim ON’da” programını hayata geçirdi. Bu programla, araçların satın alındığı tarihten itibaren 3 yıllık temel üretici garanti süresinin sona ermesiyle başlayan ve toplamda 10 yıla varan bir onarım güvencesi sunuluyor. Program, 10 yaşını veya 180.000 km’yi doldurmamış olan tüm 2016 ve sonrası Suzuki modelleri için geçerli olacak şekilde tasarlandı.

Suzuki Swift Hibrit, ekonomikliği, yüksek verimliliği ve dinamik sürüş deneyimiyle B hatchback segmentinde iddialı bir konumda yer alıyor. 2450 mm’lik aks mesafesi ve 4.8 m’lik dönüş yarı çapı sayesinde, şehir içi kullanımlarda kıvraklık ve yüksek hareket kabiliyeti sunan bu model, kullanıcılarına konforlu bir yaşam alanı vaat ediyor.

KAYNAK: UŞAK HABER