1 haftada göbek yağlarından kurtulmak mümkün! Üstelik diyete gerek yok

1 haftada göbek yağlarından kurtulmak mümkün! Üstelik diyete gerek yok
GİRİŞ

Fazla yağlarından kurtulmak ancak bu süreçte sıkı bir diyet uygulamak istemeyenlere dünyaca ünlü eczacıdan şaşırtan bir tavsiye geldi.

1 haftada göbek yağlarından kurtulmak mümkün! Üstelik diyete gerek yok - Kilo verme süreci birçok kişi için oldukça sıkıntılıdır. Uygulanan katı diyetler, egzersiz programları ve diğer uygulamalar, birçok kişiyi oldukça zorlayabilir. Ayrıca her diyetin herkesçe uygulanabilir olmayışı, sağlık sıkıntılarını da beraberinde getirebilir.

Uzmanlar tarafından yürütülmesi gereken kilo verme süreci, bazı takviyeler ve özel kürler ile desteklenmelidir. Bu noktada katı bir diyet uygulamayacak durumda olanlar için önemli tavsiyelerde bulunan dünyaca ünlü bir eczacı, sosyal medya hesabı üzerinden verdiği tavsiye ile milyonların dikkatini çekti. Sabah’ın haberine göre Abraham Khodadi isimli eczacının verdi o tavsiye, sosyal medyada olay yarattı.

diyet-zayiflama-2.jpg

“ÜÇ ÖĞÜN” TAVSİYESİ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Eczacı Abraham Khodadi, kilo verme ile ilgili birçok ipucu paylaşarak sosyal medya kullanıcılarına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir paylaşımında göbek yağlarının erimesine yönelik bir tavsiyede bulunan Khodadi, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Ellerini yiyecek gruplarını porsiyonlara ayırmak amacı ile kullandığını ifade eden Khodadi, ayrıca her gün mutlaka üç öğün yenmesi gerektiğini vurguladı.

diyet-zayiflama-3.jpg

GÖBEK YAĞLARINDAN KURTULMA YÖNTEMLERİ

Eller ile porsiyon belirleme yönteminin düzenli ve doğru bir şekilde uygulanması durumunda bir haftada 5 cm’e kadar bel inceliğinin mümkün olduğunu ifade eden Khodadi, günlük olarak bir yumruk büyüklüğünde karbonhidrat porsiyonunun tüketilmesi gerektiğini belirtti. Protein porsiyonları için ise ‘bir avuç’ tavsiyesinde bulunan Khodadi, proteinlerin yanına pişmiş sebze veya salata eklenmesi gerektiğini de ifade etti. Bol miktarda su tüketiminin de göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan Khodadi, dengeli porsiyonların vücut içi yağ oranını düşürdüğünü belirtti.

KAYNAK: UŞAK HABER