14 günde göbek yağlarını eriten yöntemler: Düzenli yeşil çay tüketimi ilk sırada!

14 günde göbek yağlarını eriten yöntemler: Düzenli yeşil çay tüketimi ilk sırada!
GİRİŞ

Dümdüz bir karına sahip olmak ve göbek yağlarından kısa sürede kurtulmak için yemeklerden önce yeşil çay tüketebilirsiniz. İşte 14 günde yağları yok edecek o yöntemler…

Göbek çevresinde biriken yağlar genelde erimesi en zor bölgelerden biri olarak tanımlanmaktadır. Daha sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak için yemeklerden önce yeşil çay tüketmek ve diğer birçok detaya dikkat ederek en kısa sürede sonuç alabilirsiniz.

Düzenli olarak yeşil çay tüketiminin yanı sıra doğal bitkisel yağlardan yardım almak, doğru sebze ve meyveleri tüketmek ve egzersiz yapmak da hızlı kilo vermek isteyenler için önemli konular arasında yer alıyor.

14-gunde-gobek-yaglarini-eriten-yontemler-1.jpg

YEŞİL ÇAY TÜKETİMİ KİLO VERMEYE YARDIMCI!

14 günde hızlı bir şekilde göbek yağlarından kurtulmak ve dümdüz bir karına sahip olmak için yeşil çay tüketimi en faydalı yöntemler arasında gösteriliyor. Özellikle şişkinliğe neden olan şeker ve tuz gibi şeylerin dışarı atılmasında yardımcı olduğu aktarılıyor.

Diyetisyenlere göre yeşil çayın günde 4 – 5 bardak tüketiminin kilo vermeyi hızlandırdığı ifade ediliyor. Metabolizmanın hızlandırılmasını destekleyen yeşil çayın kilo almaya neden olan iltihaplanmaya karşı da oldukça güçlü etkiler sunduğu ifade ediliyor.

14-gunde-gobek-yaglarini-eriten-yontemler-2.jpg

KIRMIZ RENKLİ GIDALARA DİKKAT!

Kilo verme sürecinde dengeli ve sağlıklı beslenmek de oldukça önemli görülüyor. Bu konudaki görüşlerine yer verilen Dr. Lisa Young, Sabah’ta yer alan habere göre, tüketilen meyve ve sebzeler ne kadar renkli olursa o kadar sağlıklı olacağı vurgulanıyor. Göbek yağının eritilmesinde ise özellikle içeriğinde flavonoidler olduğu için kırmızı renkli meyve ve sebzelerin mutlaka bolca tüketilmesi gerektiği aktarılıyor. Ayrıca öğünlere acı yapraklı sebzeler ile başlamanın da faydalı olabileceği vurgulanıyor.

14-gunde-gobek-yaglarini-eriten-yontemler-4.jpg

SAĞLIKLI DOĞAL YAĞLAR TERCİH EDİLMELİ!

Doğal bitkisel yağların da kilo verme sürecinde faydalı olduğunu aktaran uzmanlar, sağlıklı yağların kilo vermeye ve iltihaplanmayı azaltması açısından faydalarının oldukça fazla olduğuna dikkat çekiliyor.

Daha fazla yağsız protein içeren gıdaların tercih edilmesinin de faydalı olduğunu aktaran uzmanlar, 14 gün gibi kısa bir sürede köpek yağlarının eritilmesi için bol su tüketilmesi gerektiğinin de altını çiziyor.

KAYNAK: UŞAK HABER