2023 Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları belli oldu mu? Kura çekimi ne zaman? İşte kura çekimi sorgulama ekranı

2023 Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları belli oldu mu? Kura çekimi ne zaman? İşte kura çekimi sorgulama ekranı
GİRİŞ

Sağlık Bakanlığı personel alımları 2023 yılında da devam ediyor. Binlerce adayın merakla beklediği kura çekim sonuçları ise merak ediliyor. İşte 2023 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları…

2023 Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları belli oldu mu? Kura çekimi ne zaman? İşte kura çekimi sorgulama ekranı - Sağlık Bakanlığı’nın 2023 yılı personel alımları devam ediyor. Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirilmesi hedeflenmişti. 22 Mart tarihinde başlayan Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında başvurular sona erdi.

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında artın kura çekim heyecanı başladı. İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin detaylar ise araştırılmaya devam ediyor. Temizlik görevlisinden güvenlik görevlisine ve marangozdan diğer pek çok farklı kadroya kadar alım yapıldı.

2023 SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR üzerinden alımı yapılacak 10 bin 900 işçi alımında sona gelindi. Başvuruların alınmasının ardından adayların belli olacağı kura çekiminin İŞKUR tarafından 25 – 26 Nisan 2023 tarihleri arasında noter huzurunda yapılacağı açıklandı.

Birçok farklı kadroda istihdam edilecek adayların başvurularını 22 – 27 Mart 2023 tarihleri arasında yapmaları gerekiyordu. 10 bin 900 işçinin alınacağı ilgili kadrolar için adayların belirlenen her bir kadro için ilgili şartları sağlamaları gerekiyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI SORGULAMA

25 – 26 Nisan tarihleri arasında İŞKUR tarafından yapılacak Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları açıklandıktan sonra elektronik ortam üzerinden kura sonuçları sorgulanabilecek. ‘’iscisonuc.saglik.gov.tr’’ adresinden başvuru yapan adayların T.C. kimlik numarası, baba adı, doğum yılı gibi bilgilerini girerek sorgulama işlemlerini yapmaları mümkündür. Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında heyecanlı bekleyiş ise devam ediyor.

KAYNAK: UŞAK HABER