Ender Saraç'tan kilo vermek isteyenlere 'sakız' tavsiyesi: Her gün 1 kilo gidecek

Ender Saraç'tan kilo vermek isteyenlere 'sakız' tavsiyesi: Her gün 1 kilo gidecek
GİRİŞ

Bitkisel içerikli doğal kürleri ile son dönemlerin en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Ender Saraç, kilo vermek isteyenler için de bir reçete paylaştı.

Ender Saraç'tan kilo vermek isteyenlere 'sakız' tavsiyesi: Her gün 1 kilo gidecek - Kış aylarının gelmesi ile birlikte fit görünümünü kaybedeceklerinin endişesi içerisine giren birçok kişi, uzmanların kilo verme sürecine yönelik yaptıkları güncel değerlendirmeleri yakın takip altına aldı. Özellikle son dönemlerin en popüler isimleri arasında yer alan ve bitkisel içerikli tavsiyeleri ile öne çıkan Dr. Ender Saraç, arama motorlarında sıklık ile ismi geçen uzmanlar arasında yer aldı.

Canlı yayınlarda, sosyal medya hesaplarında ve diğer platformlarda yaptığı değerlendirmeler ve verdiği reçeteler ile sağlıklı kilo vermek isteyenlerin dikkatlerini çekmeyi başaran Dr. Ender Saraç, son olarak ‘sakız’ önerisi ile dikkat çekti. Doğal yollar ile ve kısa sürede kilo vermek isteyenlerin reçetesine sadık kalmaları durumunda hızla eriyip biteceklerini belirten Saraç, ayrıntıları paylaştı.

sakiz-cignemek-1.jpg

İSTEYEN ÇİĞNESİN İSTEYEN TOZ HALİNDE TÜKETSİN

Kilosunu korumak, kilo verme sürecini hızlandırmak isteyenler için altın değerinde bir bilgi paylaşan Dr. Ender Saraç, sandaloz sakızına dikkat çekti. Reçineden elde edilen bu doğal sakızı isteyenlerin çiğneyebileceğini isteyenlerin ise toz halinde tüketebileceğini ifade eden Saraç, kabızlık problemlerini de ortadan kaldıran bu sakızın kilo verme sürecini hızlandırdığını vurguladı.

sakiz-cignemek-2.jpg

SANDALOZ SAKIZININ TÜKETİMİ VE FAYDALARI

Sindirim sistemini düzenleyen boşaltım sistemini ise hızlandıran sandaloz sakızının yağ yakımını hızlandırdığını ifade eden Dr. Saraç, ayrıca düzenli tüketimde iştah kaybının da gözleneceğini belirtti. Ağız ve diş problemlerinin yanı sıra kemik, baş ve mide ağrılarına da iyi gelen bu sakızın sirke ile birlikte bir karışım halinde tüketilmesi gerektiğini belirten Saraç, bir çay kaşığı sandaloz sakızının bir bardak içme suyu ve bir yemek kaşığı elma sirkesi ile birlikte karıştırılıp düzenli olarak tüketilebileceğini ifade etti.

KAYNAK: UŞAK HABER