Fito Krem Ne İşe Yarar? Kullanım Talimatı ve Yan Etkileri

Fito Krem Ne İşe Yarar? Kullanım Talimatı ve Yan Etkileri
GİRİŞ

Son dönemlerde oldukça popülerleşen ve uzmanlar tarafından tavsiye edilen ve cilt üzerinde son derece iyi etkiler bıraktığı söylenen Fito kremin sağladığı yayarlar son derece fazladır.

Fito Krem Ne İşe Yarar? Kullanım Talimatı ve Yan Etkileri - Cilt problemleri arasında oldukça yaygın olan sivilce sorunlarından çatlaklara kadar farklı alanlarda fayda sağlıyor. Cilde çok büyük yararı olan Fito kremi eczanelerden temin edebilirsiniz. Doktor reçetesi ile satın alınabildiği gibi reçetesiz de satın alabilirsiniz. Bu yazıda da Fito krem nedir? ne işe yara? Nasıl kullanılır ve yan etkileri nelerdir? Gibi soruların cevaplarına ulaşabilirsiniz.

Fito Krem Nedir?

40 gram gramaja sahip olan tüp ambalajda ve yalnızca eczanelerde satılan Fito krem, cilt üzerinde oluşan sivilce problemlerine ve cilt lekelerine fayda sağlaması ile bilinen bir krem olduğu gibi, cilt üzerinde pek çok farklı etkiye de sahiptir. Etkin maddeleri Buğday Akstresi ve Lavanta Esansı olan krem, cildin onarılmasına yardımcı oluyor.

Fito Krem Ne İşe Yarar?

Cildin onarılmasına yardımcı olan Fito krem, iltihaplı sivilcelerin kurutulmasına, leke gibi problemlere, yanıklarda tedaviyi hızlandırmaya, yara ve izlerin hızlı bir şekilde iyileşmesine, sedef ve egzama gibi cilt problemlerinin bulgularının hafifletilmesine, ciltteki tahriş ve çatlaklarda cildin onarılmasına ve hücrelerin yenilenmesine yardımcı olmaktadır. Fito kremin faydaları arasında aynı zamanda ciltteki ölü derilerin temizlenmesi de yer alır?

Fito Krem Nasıl Kullanılır?

Fito kremi uygulanması sırasında öncelikle mutlaka cilt temizlenmelidir. Ardından cilt üzerine ince bir şekilde uygulanmalıdır. Zira fazla uygulamak yan etkilere neden olabileceğinden yarardan çok zararıyla karşılaşabilirsiniz. Doktorunuzun tavsiye ettiği gibi düzenli olarak uygun oranda kremi uygulamalıdır. Günde iki kere kullansanız da doktorunuza mutlaka danışmalısınız.

Fito Kremin Yan Etkileri Nelerdir?

Fito kremin yanlış kullanımında ya da cildinize uygun olmadığında doğurabileceği bazı yan etkileri vardır. Fakat bu etkiler hafif bir şekilde gözlenir. Aynı zamanda bu yan etkiler kısa süreli olarak görülür. Fito kremin yan etkileri şu şekilde sıralanabilir;

  • Vücutta şişlik
  • Karın ağrısı
  • Ağız ve boğazda şişkinlik
  • Nefes almada zorluk
  • Kızarıklık
  • Yutkunurken zorlanma

Bu gibi durumları uzun süreli yaşadığınız takdirde doktorunuza danışmanız gerekir.

KAYNAK: UŞAK HABER