Hepsi alanında uzman: Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 4 doktor daha atandı

Hepsi alanında uzman: Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 4 doktor daha atandı
GİRİŞ

Uşaklılara daha iyi hizmet verebilmek için yeni isimleri kadrosuna dahil etmeyi sürdüren Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni doktor atamalarını duyurdu.

Birçok bölümü bulunan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Uşak’ın en gelişmiş sağlık hizmetlerini sağlayan hastanelerinden biri olmasıyla dikkat çekiyor. Son zamanlarda sık sık atamalar aracılığıyla kadrosuna yeni isimler katmasıyla öne çıkan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kadrosuna dahil ettiği 4 ismi daha Uşaklılar için duyurdu.

Alanında uzman isimler ile çalışmayı sürdüren Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, daha iyi bir sağlık hizmeti verebilmek için kadrosunu genişletmeye başladı. Bu kapsamda yeni doktorları kadrosuna katan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bu doktorların 4’ünü daha duyurdu. Daha önce birçok ismi kadrosuna eklemiş olan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kadrosuna yeni eklediği isimleri uzmanlardan seçti.

UŞAK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NİN KADROSU GENİŞLİYOR

Yeni atamalarını resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu ‘Göreve başlama tebriği’ görselleriyle duyuran Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ilk atanan ismin Tıbbı Biyokimya Bölümü’nde çalışacak olan Dr. Öğr. Üyesi Hatice Bozkurt Yavuz olduğunu bildirdi. Bir ismin de Adli Tabiplik Bölümü’ne atandığını bildiren Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bu ismi ise, Uzm. Dr. Gökçe Öz Nalbant olarak duyurdu.

UŞAK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE ATAMALAR SÜRÜYOR

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Dahiliye Bölümü’ne atanmış olan bir yeni doktorun daha haberini verdi. Uzm. Dr. Mahmut Can Kılıç’ın Dahiliye Bölümü’nde hizmet vereceğini duyuran Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Uşaklılar için kadrosuna dahil ettiği Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nde çalışacak olan Uzm. Dr. Selim Öztürk’ü de yeni atanan diğer doktorlar gibi sosyal medya aracılığıyla tebrik etmeyi ihmal etmedi.

KAYNAK: UŞAK HABER