Hızlı kilo verdiren yoğurt kürü tarifi! Altın yoğurt kürü nasıl hazırlanır?

Hızlı kilo verdiren yoğurt kürü tarifi! Altın yoğurt kürü nasıl hazırlanır?
GİRİŞ

Fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için yoğurt diyet listelerinde ilk sırada yer alıyor. Peki, altın yoğurt kürü nasıl yapılır? İşte kısa sürede kilo verdiren yoğurt kürü tarifi…

Sağlıklı bir yaşamın sırrı dengeli ve doğal beslenmekten geçiyor. Özellikle vücutta biriken yağların hızlı şekilde eritilmesini sağlamak için etkili bir diyet programı hazırlanması gerekiyor. Buna ek olarak düzenli egzersizler yapılması da önemlidir.

Bilindiği üzere yoğurt insan sağlığına sayısız fayda sağlayan doğal besin kaynaklarından biridir. Kilo verme sürecinde de son derece faydalı olan yoğurt, doğru tarifler ile düzenli tüketildiği zaman kısa sürede kilo vermeye yardımcı oluyor.

KİLO VERDİREN YOĞURT VE ZERDEÇAL TARİFİ!

Sindirim sistemini düzene sokan yoğurt, diğer doğal gıdalar ile birleştiğinde çok daha etkili bir hale geliyor. Bağırsakların hızlı çalışmasını sağlayan yoğurt eğer zerdeçal ile birleşirse yağ yakım sürecinde de fayda sağlıyor. Yağ yakımını desteklemek için yarıım çay kaşığı zerdeçal, yarım limon ve 3 yemek kaşığı az yağlı yoğurt bir kabın içinde karıştırılır.

Kilo vermenize yardımcı olacak bu karışımı düzenli olarak kullanarak daha hızlı bir şekilde kilo vermeye başlayabilirsiniz. Hazırlanan kürü gece yatmadan önce tüketerek kilo verme sürecini destekleyebilirsiniz. Özellikle kürü tükettikten sonra hiçbir şey yememeye özen gösterilmesi gerekiyor.

ALTIN YOĞURT KÜRÜ NASIL UYGULANIR?

Bol malzeme kullanarak hazırlayacağınız bir diğer yoğurt kürü ise özellikle göbek bölgesindeki yağların erimesi ve metabolizmanın hızlandırılması açısından avantaj sağlıyor. Özellikle bölgesel yağlardan şikayetçi olan kişiler için tokluk hissi veren bu kür tarifi ile fazla kalori alımı engelleniyor.

Altın yoğurt kürünü hazırlamak için 4 yemek kaşığı yağsız yoğurt, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı zencefil tozu, 1 çay kaşığı zerdeçal tozu, 1 çay kaşığı tarçın iyice karıştırılır. Bu malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra altın yoğurt kürünü 2 günde 1 aç karnına tüketerek sonuçları en kısa sürede görebilirsiniz. Düzenli egzersiz ve altın yoğurt kürü ile kilo verme sürecini hemen hızlandırabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER