Libidosu tavan yapsın isteyenler dikkat! Doğal afrodizyak kabul ediliyor

Libidosu tavan yapsın isteyenler dikkat! Doğal afrodizyak kabul ediliyor
GİRİŞ

İyi bir cinsel yaşam için başvurulan afrodizyağa doğal birçok alternatif öneren uzmanlardan yeni öneri geldi. Uzmanlar bu besini tüketenin libidosunun tavan yapacağını söylüyor.

Sağlıklı ve verimli bir cinsel yaşam, birçok kişinin arzusu oluyor. Özellikle de cinsel isteğin artması için başvurulan yöntemlerden biri olan afrodizyak ve afrodizyak etkili besinler, her dönem merak edilen konular arasında yer alıyor. Cinsel isteği artıran bu afrodizyak etkili besin ve karışımlar, aynı zamanda cinsel gücü de artırıyor.

Cinsel yaşamdaki performansı iyileştirmek için kullanılan afrodizyaklar, ilk insandan bu yana hem kafa karışıklığı yaratıyor hem de popüler merak konuları arasında yer almayı başarıyor. Yapay performans artırıcıları önermeyen uzman isimler, cinsel gücün ve performansın artması için doğal afrodizyak etkili besinleri öneriyor.

Daha iyi bir cinsel yaşam için afrodizyak arayışı içerisinde olanlara doğal afrodizyak içerikli besin ve karışımları daha çok öneren uzmanlar, bu önerilerine bir yenisini daha eklemiş bulunuyor. Peki afrodizyak etkili besin, besinler hangileridir?

AFRODİZYAK, YUNAN MİTLERİNE KADAR DAYANIYOR

Son zamanlarda sık sık ilgi çeken konular arasında daha çok yer almaya başlamış olan afrodizyak adını Yunan Aşk Tanrıçası Afrodit’ten alıyor. Bir rivayete göre; seçilmiş erkeklere cinsel güçlerini artırmak ve uyarıcı etki yaratmak amacıyla bitkisel içecek ya da karışım veren Afrodit, bu nedenle ‘afrodizyak’a ismini veriyor.

Hikayesi Yunan mitolojisine kadar dayanan afrodizyaklar, insanlığın ilk varlığından bu yana çeşitli şekillerde denenip, üretiliyor. Ancak uzmanlar afrodizyak ve afrodizyaklı karışımları doğal bir şekilde almayı öneriyor. Özellikle bir besin, doğal afrodizyak kaynağı olmasıyla dikkat çekiyor.

UZMANLAR, BOTTARGA TÜKETMEYİ ÖNERİYOR

Uzmanların son önerisi olan bottarga, içerdiği değerli besin öğeleriyle cinsel performansı hızla artırıyor. Aynı zamanda sağlık açısından da olumlu etkileri olan bottarga, libidoyu yukarıya çekiyor. Libido gibi cinsel performansı da artıran bottarganın içerisinde birçok vitamin ve mineral bulunuyor.

Yararlı bileşenleri bünyesinde barındıran bottarga, amino asitlerin yanı sıra kompleks B vitaminleri ve Omega-3 yağ asitlerini de içeriyor. Bu sayede vücudun libidosunun yanı sıra enerjiyi ve bağışıklığı da artıran bottarga, uzmanlarca öneriliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER