Nasır şikayetlerine sadece tek malzemeli formülle anında ve etkili çözüm!

Nasır şikayetlerine sadece tek malzemeli formülle anında ve etkili çözüm!
GİRİŞ

Çoğu zaman ayak ve elde oluşan nasır, birçok kişinin yaşam kalitesini düşürdüğü gibi ağrılara da neden oluyor. Peki, nasıra en etkili çözüm ne? Nasır nasıl geçer? İşte o etkili formül…

Nasır şikayetleri günümüzde pek çok insanın hayatını doğrudan ya da dolaylı olarak etkilemektedir. Çoğu zaman şiddetli ağrılara neden olma da özelikle ayak parmak uçlarında veya diğer hassas noktalarda oluşan nasırlar hayatı olumsuz yönde etkileyebilir.

Nasır, oluştuğu bölgede sert ve daha kabarık bir yumru şeklinde görülmektedir. Ekstra bir deri katmanı olarak büyüme gösterir. Bazı doğal yöntemler ise nasıra karşı etkili oluyor.

NASIR NEDEN OLUR, BELİRTİLERİ NELERDİR?

Nasır çoğu zaman ayakların kemikli bölgelerinde oluşan ve bölgenin ayak yapısına uygun olmayan kalitesiz ayakkabılar ile sürekli sürtünmeden kaynaklı veya basınca dayalı olarak ortaya çıkar. Buna ek olarak nasır elde veya topuk gibi diğer noktalarda da ortaya çıkabilir. Enstrüman çalmak, ağırlık çalışmak, bisiklet binmek, dar ayakkabı giymek, çıplak ayak yürümek gibi unsurlar nasıra neden olabilir.

NASIRA TEK FORMÜLLÜ MUCİZE DOĞAL ÇÖZÜM!

Nasır şikayeti olanlara birçok tek malzemeli doğal çözümler öneriliyor Ilık su da bunlardan biri. Nasırlı bölgeye bir şey denemeden önce 20 dakika kadar ılık suda bekleterek nasırın kendiliğinden çıkıp çıkmayacağına bakmak yeterli olacaktır. Birkaç ıslatma seansı etkili olabilir.

Keçe, silikon ve birkaç özel malzemeden oluşan nasır pedleri yine nasır için faydalı olabilecek basit bir yöntemdir.

Diğer etkili bir yöntem ise elma sirkesi tarifidir. Asit içeriği nasırı yok etmede faydalı olabilir. Dört ölçü su ve bir ölçü elma sirkesinden oluşan solüsyonu karıştırarak, nasırlı bölgede 20 dakika kadar bekletmek yeterli olabilir.

KAYNAK: UŞAK HABER