Önce 4, sonra 5 yeni doktor! Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi büyüyor

Önce 4, sonra 5 yeni doktor! Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi büyüyor
GİRİŞ

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 4 yeni doktoru kadrosuna almış olan hastane, bugün 5 yeni doktor ataması daha duyurdu.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni doktorlar kadroya dahil olmaya başladı. Geçenlerde üroloji bölümüne gelen Dr. Öğr. Üyesi Adem Tunçtekin’in geldiğini duyuran Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bu isimle birlikte 4 yeni doktor daha açıklamıştı. Kadroya yeni isimler eklendi.

Yeni kadroya giren enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Selma Gül Sever, ruh sağlığı ve hastalıkları bölümü doktoru Uzm. Dr. Burak Okumuş ve çocuk ve ergen ruh sağlığı uzmanı Uzm. Dr. Hande Günal Okumuş, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni atamalarıydı. Hastane, yeni göreve başlayan 5 doktor daha duyurdu.

UŞAK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ, KADROSUNA GENİŞLETİYOR

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu 4 yeni doktor atamasının ardından yeni isimler de kadroya dahil oldu. Bu kez 5 yeni doktoru kadrosuna dahil eden Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kadrosuna dahil ettiği isimleri, resmi sosyal medya hesabından paylaşarak, Uşaklılara bildirdi.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bildirdiğine göre, ortopedi bölümüne Op. Dr. Volkan Tural geldi. Op. Dr. Volkan Tural’a görevinde başarılar dileyen Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kadroya dahil olan bir başka ismi patoloji bölümüne yeni atanan Uzm. Dr. Melis Kılıç olarak duyurdu.

UŞAK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE 5 YENİ DOKTOR DAHA GELDİ

Göreve başlayan yeni doktorları için bir hayırlı olsun mesajı yayınlayan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Op. Dr. Volkan Tural ile Uzm. Dr. Melis Kılıç’ın yanı sıra hastane bünyesinde çalışmaya başlayan 3 yeni doktor daha duyurdu. Hastane; tıbbı onkoloji, iç hastalıkları ile çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümlerine atama yaptı.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bildirdiğine göre, tıbbi Onkoloji bölümünde Uzm. Dr. Murat Eser yeni göreve başladı. İç hastalıkları bölümüne Uzm. Dr. Mustafa Murat Mıdık atanırken; çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne ise Uzm. Dr. Seren Cerit Öksüz’ün yeni göreve başladığı kesinleşti.

KAYNAK: UŞAK HABER