Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kabızlığa son noktayı koydu! 1 bardak içmek yetiyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kabızlığa son noktayı koydu! 1 bardak içmek yetiyor
GİRİŞ

Sadece 1 bardağı bile gerçek bir şifa deposu olan mucizevi karışımı duyuran Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kabızlığın çözümünü duyurdu. Bu karşımın sadece 1 bardağı bile yetiyor! İşte o mucize iksir…

Doğada buluna her doğal meyve, sebze ve bitkinin onlarca farklı faydası bulunuyor. İlaç sanayinde de kullanılan bu doğal şifalı bitkiler basit bazı karışımlar ile çok daha etkili hale gelebiliyor. Alternatif tıp alanında Türkiye’nin önemli bilim insanlarından olmayı başaran Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ise yeni bir formül paylaştı.

Bireylerin yaşam kalitesini bir hayli olumsuz etkileyen kabızlık sorununa ilişkin son noktayı koyan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kabızlığı anında yok eden mucizevi bir karışım önerdi. Sadece 1 bardak bu karışımdan içenler bu sorundan kurtuluyor.

KABIZLIK NEDEN OLUR?

Bireylerin yaşam kalitesini bir hayli düşüren sindirim sorunlarından biri de kabızlıktır. Başta beslenme alışkanlıkları olmak üzere birçok unsur kabızlığa neden olabiliyor. Kabızlığın en temel nedenleri arasında yeterli su tüketmemek, lif açısından zengin gıdalar tüketmemek ve hareketsizlik. Zaman zaman bazı hastalıklar için kullanılan ilaçlar, stres ve depresyon gibi sorunlar da kabızlığa neden olan unsurlar arasında yer almaktadır.

KABIZLIĞA NE İYİ GELİR?

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kabızlığa iyi gelen mucizevi bir kür daha paylaştı. Yaklaşık olarak 1 su bardağı kaynayan suya 7 – 8 adet portakal yaprağını atarak 10 dakika kadar kaynatmak yetiyor. Kahvaltıdan sonra 4 gün boyunca günde 1 bardak olacak şekilde küre devam edilmesi yeterli oluyor. Sadece kabızlık için değil, sağlık için daha pek çok farklı faydası bulunuyor. Kabızlık dışında sindirim rahatlığı açısından da fayda sağlıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER