Saç beyazlamasına doğal çözüm! İbn-i Sina’nın asırlık formülü 40 günde etkisini gösteriyor

Saç beyazlamasına doğal çözüm! İbn-i Sina’nın asırlık formülü 40 günde etkisini gösteriyor
GİRİŞ

Yaşlanmanın en belirgin işaretlerinden saç beyazlamasına doğal formülle çözüm bulunabilir. Modern tıbbın babası İbn-i Sina’nın formülü ile 40 günde saç beyazlaması sorunu ortadan kalkıyor…

Her yaşın ayrı bir güzelliği olsa da bazı insanlar yaşlandıkça saçlarının beyazlamasından hiç hoşlanmaz. Daha genç görünmek ve saç beyazlaması sorununa çözüm bulmak isteyenler için kimyasal boyalar tek çözüm değildir. İbn-i Sina’nın günümüze ulaşan reçetesi sayesinde sadece 40 günde beyazlayan saçları ortadan kaldırmak mümkün. Her gün aç karnına yenmesi tavsiye edilen karışımın tarifi belli oldu.

Modern tıbbın babası olarak bilinen İbn-i Sina, asırlar öncesinden yazdığı reçeteler ile günümüzde bile her derde deva oluyor. İbn-i Sina’nın yazdığı formül saç beyazlamasından rahatsız olanlara da çözüm oldu. Saçı beyazlayanların yüzünü güldüren doğal karışım, beyazlayan saçları ortadan kaldırmada etkili oluyor. Sadece 40 gün boyunca aç karnına tüketilmesi gereken bu besinle saçlar sağlıklı ve daha genç görünüyor.

BEYAZLAYAN SAÇLARA SON VEREN FORMÜL

Dünya çapında ünlü olan İbn-i Sina, asırlar önce yazdığı reçetelerden birinde saç beyazlaması sorununa da çözüm buldu. Yaşa bakmadan genç yaşlarda bile ortaya çıkabilen beyaz saçlardan rahatsız olanları sevindirecek haber gündeme geldi. Kimyasal boyalar yerine doğal formülü uygulayarak saçı daha sağlıklı ve canlı göstermek mümkün.

İbn-i Sina, antibiyotik etkisi yapan, kolesterolü düşüren, idrar sökücü özelliğiyle kullanılan sarımsak ile beyaz saçları ortadan kaldıran formülü yazdı. Saçkıran sorununa da iyi gelen sarımsak, beyazlayan saçlara en etkili formüldür. İbn-i Sina’nın formülüne göre her gün aç karnına bir diş sarımsak tüketerek 40 günün sonunda saç beyazlaması sorunu ortadan kalkıyor.

İBN-İ SİNA’NIN SAÇ BEYAZLAMASINA KARŞI 6 YAĞ TAVSİYESİ

İbn-i Sina’nın saç sağlığına çok faydalı olduğunu öne sürdüğü doğal yağlar bulunuyor. Karasakız yağı saç beyazlamasını önlemenin yanında deri ve romatizma hastalıklarına da iyi geliyor. Ayrıca katran yağı, keçiboynuzu yağı, çörekotu yağı, banotu ve yabani zeytinyağı tavsiye ediliyor. Bu doğal yağlar saç beyazlamasını önlerken bir yandan da cilt problemlerini tedavi edici etki gösteriyor.

KAYNAK: UŞAK HABER