Saç dökülmesini durduran formül! Haftada 3 kez uygulayıp saçınızı 10 cm uzatın

Saç dökülmesini durduran formül! Haftada 3 kez uygulayıp saçınızı 10 cm uzatın
GİRİŞ

Saç dökülmesinin nedenlerini ve çözümünü araştıranlara çok önemli bir tavsiye geldi. Saç dökülmesine karşı bu toniği hazırlayıp düzenli kullananlar gür saçlara kavuşuyor…

Saç dökülmesini durduran formül! Haftada 3 kez uygulayıp saçınızı 10 cm uzatın

Saç dökülmesi kadın erkek demeden pek çok kişinin canını sıkan bir sorundur. Çeşitli sebeplerden meydana gelen saç dökülmesini önlemek ve saçları yeniden gür hale getirmek sanıldığı kadar zor değil. Saç dökülmesi sorununa karşı hazırlayacağınız bu tonikle saçlarınızı bir ayda 10 cm uzatma imkanı bulabilirsiniz.

Dökülen saçları telafi etmek ve yeniden gür saçlara kavuşmak isteyenlere bu tonik tavsiye ediliyor. Düzenli olarak uygulandığında bu tonik sayesinde hem yeni saç çıkıyor hem de saç dökülmesi sorunu bitiyor. Mucize tonik hazırlanırken içine sadece 2 bitki eklemek yeterli oluyor. Tamamen doğal olduğu için bu yöntemin saç derisine veya saç tellerine herhangi bir zararı bulunmuyor.

SAÇ ÇIKARTAN TONİK TARİFİ

Saç dökülmesini önleyen ve saçı besleyerek daha hızlı uzamasını sağlayan bu tonik doğal bitkilerden oluşuyor. Mucize toniği hazırlamak için lavanta ve ısırgan otunu bir arada kullanabilirsiniz. Aktarlarda bulabileceğiniz bu bitkiler hem doğal hem de ekonomiktir. Saç dökülmesi dışında en çok görülen saç problemlerinden aşırı yağlanma sorununu çözmek için de bu karışım uygulanabilir.

Saç dökülmesi can sıkıcı bir sorun olsa da doğru yöntemler uygulandığı zaman engellenebilir. Baldırıkara bitkisi de saç dökülmesini önleyen doğal bitkiler arasında yer alıyor. Grip ve soğuk algınlığı durumunda iyileşmeyi kolaylaştıran bu bitki balgam söktürüyor ve böbrek kumlarının dökülmesini sağlıyor. Ayrıca mide ağrılarını kesen bitkinin derideki şişlikleri tedavi ettiği biliniyor.

BALDIRIKARA BİTKİSİ NEDİR?

Eğreltiotugiller familyasından baldırıkara bitkisi nemli yerlerde yetişen otsu bir bitkidir. Yaprakları at yelesine benzer ve yurdun dört bir yanında kendiliğinden yetişir. Daha kalın ve gür saçlara kavuşmak için maske hazırlayıp bunu düzenli olarak kullanmak gerekir. İki yumurta ve 2 yemek kaşığı zeytinyağını karıştırıp içine yarım su bardağı su ekleyerek maskeyi hazırlayabilirsiniz. Bu maskeyi kuru saça uygulayıp 30 dakika bekledikten sonra saç bakım rutininizi uygulayın. Kısa zamanda saçların 1 ayda 10 cm kadar uzadığına tanık olacaksınız.

KAYNAK: UŞAK HABER