Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden Randevu Nasıl Alınır?

Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden Randevu Nasıl Alınır?
GİRİŞ

Uşak Diş Hastanesi (Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi) randevusu MHRS üzerinden internetten veya telefon numarası ile alınabilmektedir.

Türkiye genelinde sağlık hizmetleri için uygulanan randevu sistemi sayesinde hastaların saatlerce sıra beklemek zorunda kalmadan sağlık hizmetlerinden yararlanması sağlanmıştır.

Hastaların Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi randevu işlemleri için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden ilgili hastane, poliklinik ve hekimi seçerek, uygun tarih ve saate randevu alması mümkündür. Mobil ya da web adresi üzerinden MHRS ile dakikalar içinde randevu oluşturulabilir.

Uşak Diş Hastanesi Randevu Numarası Kaç?

Uşak Diş Hastanesi randevu numarası 182’dir. Hastane Randevu Sistemi üzerinden otomatik olarak ilgili birime bağlanarak randevu talebinizi telefon aracılığıyla oluşturabilirsiniz. Randevu işlemleri için hastaların sadece ALO 182 veya MHRS ile randevu almaları mümkündür.

Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Nerede, Nasıl Gidilir?

Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adres bilgilerine göre toplu ulaşım araçlarından 15, 15F ve 15H numaraları otobüsler ile ulaşım sağlanabilmektedir. Merkez, Kemalöz Mahallesi, 3. Etap TOKİ Evleri adresinde bulunan hastaneye kolayca ulaşım sağlanabilmektedir. Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden randevu almak için internet veya telefondan işlem yapılması gerekecektir.

Uşak TOKİ Diş Hastanesi Randevusu Nasıl Alınır?

TOKİ Diş Hastanesi doktorları hastaların birçok sağlık sorunun çözümünü sağlamaktadır. Diş çekimi, kanal tedavisi, koruyucu diş hekimliği gibi birçok farklı birim üzerinden hastaların ağız ve diş sağlığına yönelik birçok işlemi Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile gerçekleştirmeleri sağlanmaktadır. Randevu sistemi üzerinden kolayca günün her saatinde dilediğiniz tarih ve saate ilgili hekimden randevu olarak ALO 182 veya MHRS üzerinden Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden randevu alma işlemlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER