Uşak Belediyesi'nden kadınlara ücretsiz ilk yardım eğitimi

Uşak Belediyesi'nden kadınlara ücretsiz ilk yardım eğitimi
GİRİŞ

Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) ve İl Sağlık Müdürlüğü, kadınların hayat kurtarıcı bilgi ve beceriler edinmeleri için bir işbirliğine imza attı.

Uşak Belediyesine bağlı UKAMER Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan sertifikalı bir ilk yardım kursu düzenleniyor. Kursa katılan kadınlar, acil durumlarda nasıl müdahale edeceklerini öğreniyor.

KURSA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

Kursa katılmak isteyen kadınlar, UKAMER’in hizmet binasına giderek ya da online olarak başvuru yapabilirler. Başvuru formu, UKAMER’in web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yer alıyor. Başvuru formunun linki şöyle: https://forms.gle/yewr5fX79XwQjemH9

Başvuru yapan kadınlar, UKAMER tarafından aranarak kursun detayları hakkında bilgilendiriliyor. Kursa katılmak için herhangi bir ücret ödenmesi gerekmiyor. sonunda, katılımcılara Sağlık Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor.

Uşak’ta kadınlara yönelik düzenlenen bu ilk yardım kursu, hem kadınların hem de toplumun sağlığı için büyük bir katkı sağlıyor. Kursa katılmak isteyen kadınların acele etmesi gerekiyor. Kursla ilgili daha fazla bilgi almak için UKAMER’in telefon numarası şöyle: 0534 792 12 00

usak-belediyesi-ilk-yardim-egitimi.jpg

KAYNAK: UŞAK HABER