Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 4 yeni kadrolu doktor haberi geldi

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 4 yeni kadrolu doktor haberi geldi
GİRİŞ

Bünyesine yeni doktorlar katan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Uşaklılara haber geldi. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, dört doktoru daha kadrosuna aldı.

Sağlık sektörünün önemli ayaklarından biri olan eğitim ve araştırma hastaneleri, sadece hastaların tedavisinde değil; aynı zamanda sağlıkçıların yetişmesinde de önemli bir rol taşıyor. Bu hastanelerinden biri de şehrimizde hizmet veriyor. Şehrimizde hizmet veren Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kadrosunda alanında uzman dört yeni doktor daha dahil oldu.

Kadrosunu daha iyi bir hizmet verebilmek için her geçen gün genişletmeye devam eden Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni doktorları kadrosuna kattığını duyurdu. Kadrosunda yer alan yeni doktorlara ilişkin bilgi veren Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Uşaklıları sosyal medya hesabından bilgilendirdi. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni doktorları farklı alanlarda uzmanlaşmış çıktı.

UŞAK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE 4 YENİ İSİM ATANDI

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bünyesine dahil olan yeni isimlerden biri üroloji bölümüne gelen Dr. Öğr. Üyesi Adem Tunçtekin oldu. Yeni kadroya dahil olan Dr. Öğr. Üyesi Tunçtekin gibi Dr. Selma Gül Sever de Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kadrosuna girdi. Dr. Sever’in ise, enfeksiyon hastalıkları uzmanı olduğu öğrenildi.

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’ne yeni bir doktoru dahil eden Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bu ismi Uzm. Dr. Burak Okumuş olarak duyurdu. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden bir hamle de Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Uzmanı Uzm. Dr. Hande Günal Okumuş için geldi. Böylelikle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 4 yeni isim dahil olmuş oldu.

UŞAK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RANDEVU

Öte yandan hizmetlerini daha kaliteli bir şekilde verebilmek adına ara ara kadrosunu genişletme hamlesi yapan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden randevu almak isteyenlere ilişkin de bir açıklama geldi. İnternet sitesi üzerinden randevu veren Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, aynı zamanda Uşaklıların ALO 182 hattı üzerinden de randevu oluşturabileceğini bildirdi.

KAYNAK: UŞAK HABER