Uşaklılar bu kürü hemen not edin! Tüm sivilceleri hemen kurutuyor

Uşaklılar bu kürü hemen not edin! Tüm sivilceleri hemen kurutuyor
GİRİŞ

Kışın artan sivilcelerinden dert yanan Uşaklılar için kür tavsiyesi, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan geldi. Saraçoğlu, bu kürün tüm sivilceleri geçirdiğine dikkat çekti.

Ergenlikten bu yana herkesin belası haline gelmiş olan sivilceler, beslenme düzeninden çevre kirliliğine kadar birçok faktöre bağlı olarak gelişebiliyor. Üstelik cildi yağlı olanlar için son derece olağan olan sivilceler, kötü bir görüntü oluşturması nedeniyle pek çok kişi tarafından istenmiyor. Sivilcelere çözüm, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan geldi.

Uşaklıların da kurtulmaya çalıştığı dertleri arasında bulunabilecek olan sivilcelerden kurtulmanın en kestirme yolunu açıklayan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bir kür önerisinde bulundu. Bu kürün yatmadan önce sadece 1 dakika kadar uygulanmasını isteyen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kürün düzenli kullanımıyla birlikte sivilcelerin yok olacağını açıkladı.

Sadece sivilceler için bu kürü önermeyen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, aynı zamanda söz konusu kürün cilt lekeleri için de etkili olduğunu söyledi. Cilt lekelerini de geçiren bu kür, sadece sirke ve maden suyu ile yapılıyor.

MADEN SUYU VE ELMA SİRKESİ KÜRÜNÜ NOT EDİN

Hem sivilceleri yok eden hem de ciltteki lekeleri götürerek, cilt tonunu eşitleyen maden suyu ve elma sirkesini öneren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu kürün nasıl hazırlanacağını açıkladı. Sadece bir fincan maden suyu ile yine bir fincan elma sirkesinin karışmasının yeterli olduğunu söyleyen Prof. Dr. Saraçoğlu, günde bir kez akşam yatmadan önce pamuk ile bu kürün cilde uygulanmasını tavsiye etti.

Kürün ciltte ortalama yarım saat kalmasını tavsiye eden Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, ciltte daha sık sorun yaşayanların bu kürü öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere günde iki kere uygulayabileceğini de belirtti. Önemli bir uyarıda bulunan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kürün taze hazırlanması gerektiğinin altını çizdi.

MAYDANOZ VE LİMON KÜRÜNÜ DENEYİN

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan gelen kür önerisinin ardından birçok uzman da ciltte parlaklık isteyenler için başka bir kür önerisinde bulundu. Son derece doğal olan bu kürün cildi parıl parıl yaptığına dikkat çeken uzmanlar, 15-16 adet maydanozu blenderden geçirdikten sonra üzerine 2 yemek kaşığı limon suyu ve 1 bardak su eklenmesini tavsiye etti.

Tıpkı detoks suyu gibi yeşil bir sıvının ortaya çıkacağını söyleyen uzmanlar, bu sıvıyı posasıyla birlikte kahvaltıdan 15 dakika önce tüketmeyi önerdi. 15 gün uygulamanın ardından 5 gün ara vermeyi tavsiye eden uzmanlar, bu aradan sonra kürün yeniden uygulanabileceğini belirtti. Cildi parlatan bu kür, karaciğeri de temizliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER