Uşaklılar, eklem ağrılarınıza veda edin: İbrahim Saraçoğlu’nun kürünü deneyin

Uşaklılar, eklem ağrılarınıza veda edin: İbrahim Saraçoğlu’nun kürünü deneyin
GİRİŞ

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun vermiş olduğu kürlerden birinin eklem ağrılarına çok iyi geldiği ortaya çıktı. Ağrı çekenler için kür oldukça basit bir şekilde hazırlanıyor.

Alternatif tıp döneminden bu yana şifalı kabul edilen bazı bitkiler, tedavi amaçlı sıkça kullanılıyor. Uzmanların da zaman zaman önerdiği bu bitkilerin kürlerini en çok dillendiren isimlerden biri olan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu kez sıkça eklem ağrıları çekenlere seslendi. Eklem ağrılarına veda ettirecek bir kür tarifi veren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kürün nasıl hazırlanacağını tüm ayrıntılarıyla paylaştı.

Eklem ağrısı çeken Uşaklılar için de son derece faydalı kabul edilen bir kür öneren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, çınar ağacı yaprağına işaret etti. Yapılan araştırmalara göre vücuda birçok faydası dokunan çınar ağacı yaprağı, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’na göre eklem ve kas ağrılarına da çok iyi geliyor. Peki çınar ağacı yaprağı kürü nasıl yapılır? İşte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun çınar ağacı yaprağı kürü tarifi…

usaklilar-eklem-agrilariniza-veda-edin-ibrahim-saracoglunun-kurunu-deneyin-2.jpg

EKLEM AĞRISI İÇİN ÇINAR AĞACI YAPRAĞI KÜRÜNÜ DENEYİN

Çınar ağacı yapraklarından yapılan bir kürü eklem ağrısı çekenler için öneren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu kür için öncelikle bir bardak suyu kaynatmayı tavsiye etti. Ardından kaynayan suyun içine çınar yapraklarının ilave edilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu karışımı yaklaşık 1 dakika kadar kaynattıktan sonra ılımaya bırakmak gerektiğini açıkladı. Ilıyan kürü her gece uyumadan önce tüketmeyi öneren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, düzenli tüketenlerin eklem ve kas ağrılarından kurtulabileceğine dikkat çekti. Öte yandan çınar ağacı yaprağının tek faydası eklem ve kas ağrılarını geçirmek değil.

usaklilar-eklem-agrilariniza-veda-edin-ibrahim-saracoglunun-kurunu-deneyin-3.jpg

ÇINAR AĞACI YAPRAĞI VÜCUDA PEK ÇOK FAYDA SAĞLIYOR

Sadece eklem ve kas ağrılarını yok etmeyen çınar ağacı yaprağı, aynı zamanda ağız ve diş sağlığı için fayda sağlıyor. Çay olarak tüketildiğinde ağızdaki enfeksiyonları gideren çınar ağacı yaprağı, diş ağrılarını da alıyor. Bunun için gargara şeklinde tüketilmesi gereken çınar ağacı yaprağının vücuttaki iltihapları da geçirdiğine dair pek çok araştırma bulunuyor. Tam bir antidepresan etkisi yaratan bu bitki, aynı zamanda midenin hazımsızlık problemlerine de iyi geliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER