Uşak’ta bu gece ve 23-24 Mart nöbetçi eczaneler

Uşak’ta bu gece ve 23-24 Mart nöbetçi eczaneler
GİRİŞ

Uşak’ta bu gece ve hafta sonu nöbetçi olan eczaneler ve cumartesi günü açık olacak noterlik belli oldu. Detaylı bilgiler haberimizde.

Uşak’ta yaşayan vatandaşlar için nöbetçi eczane ve noterlik bilgileri hayati önem taşıyor. Bu kapsamda 22, 23 ve 24 Mart tarihlerinde Uşak’ta nöbet tutacak eczaneler ve 23 Mart Cumartesi günü hizmet verecek noterlik haberimizde

NÖBETÇİ ECZANELER

22 Mart Cuma Günü Nöbetçi Eczaneler: Uşaklılar, 22 Mart Cuma günü sağlık ihtiyaçları için Vitamin Eczanesi ve Akşahin Eczanesi’ne başvurabilirler. Vitamin Eczanesi, Şekerevleri Atatürk Mahallesi’nde, Akşahin Eczanesi ise Dikilitaş Mahallesi’nde hizmet verecek. Ayrıca, Gökse Eczanesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan Şifa Sokak’ta nöbetçi olacak.

23 Mart Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler: Cumartesi günü ise Samancı, Nusret ve Akıncı eczaneleri Uşak halkının sağlık ihtiyaçlarına cevap verecek. Samancı Eczanesi Atatürk Mahallesi’nde, Nusret Eczanesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ve Akıncı Eczanesi Karaağaç Mahallesi’nde bulunuyor.

24 Mart Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler: Haftanın son günü olan 24 Mart Pazar günü, Nur, Önder ve Çavuşoğlu eczaneleri nöbet tutacak. Nur Eczanesi Dikilitaş Mahallesi’nde, Önder Eczanesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ve Çavuşoğlu Eczanesi Bozkurt Mahallesi’nde Uşaklılara hizmet sunacak.

NÖBETÇİ NOTERLİK

23 Mart Cumartesi günü, Uşak 3. Noterliği İslice Mahallesi’nde bulunan Annaç Sokak’ta nöbetçi noterlik olarak hizmet verecek. Uşaklılar, hafta sonu gerçekleştirmeleri gereken noter işlemleri için bu adrese başvurabilirler. Pazar günü açık nöbetçi noter yok.

Uşak’ta nöbetçi eczane ve noterlik hizmetleri, vatandaşların acil durumlarda ihtiyaç duydukları hizmetlere kolaylıkla ulaşabilmeleri için büyük önem taşımaktadır. Bu hizmetler sayesinde, Uşak halkı hafta sonu da dahil olmak üzere her zaman gerekli desteği alabilmektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER