9. Geleneksel Cirit Turnuvası sürüyor! Bu haftaki karşılaşmalar belli

9. Geleneksel Cirit Turnuvası sürüyor! Bu haftaki karşılaşmalar belli
GİRİŞ

Devam eden 9. Geleneksel Cirit Turnuvası’nın yeni karşılaşmaları ve geçtiğimiz karşılaşmalarının puanlarına ilişkin Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde devam eden 9. Geleneksel Cirit Turnuvası’nda bir hafta daha geride kalırken, yeni bir hafta geldi çattı. Bu haftanın maçlarını duyuran Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, aynı zamanda geçen haftaki karşılaşmaların takımlara kazandırdığı puanları da duyurdu.

Geçen haftaki karşılaşmalardan sonra ortaya çıkan puan tablosunu paylaşan Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, aynı zamanda yeni haftadaki karşılaşma eşleşmelerine ilişkin de bir fikstür yayınladı. Böylelikle karşılaşmaların saatleri ve tarafları ortaya çıkarken, puan durumu da netleşmiş oldu. Peki 9. Geleneksel Cirit Turnuvası’nda bu hafta hangi takımlar karşılaşıyor?

BU HAFTAKİ KARŞILAŞMALAR BELLİ OLDU

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün bildirdiğine göre, bu haftanın karşılaşmaları netleşti. Yayınladığı fikstür ile 10 Aralık 2023 tarihinde saat 12.00’da Akce ACSK ile Eşme Yeni Barış ACSK karşılaşacağını bildiren Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, saat 13.30’da ise Eşme Ayyıldız ACSK ile Dinç Bozkuşlular ACSK takımının karşılaşacağının bilgisini verdi. Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nda saat 15.00’daki karşılaşmaya ilişkin de bilgi geldi. Bu bilgiye göre saat 15.00 karşılaşması Binicilik ACSK ile Gökçedal ACSK arasında gerçekleşecek.

GEÇEN HAFTA EN YÜKSEK 14,5 PUAN ALINDI

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nden geçen haftaki karşılaşmalara ilişkin de haber geldi. Buna göre, geçtiğimiz haftaki yarışlardan Eşme Yeni Barış ACSK toplamda 14 puan ile ayrılırken, Eşme Ayyıldız ACSK’nın almış olduğu puan 9 oldu. Dinç Bozkuşlular ACSK 14,5 puan ile geçen haftayı tamamlarken, Uşak Aktaş ACSK 4 puan aldı. Son olarak Genç Mende ACSK’nin puanı 3 iken, Alparslan ACSK hanesine artı yerine -2 puan yazdırdı.

KAYNAK: UŞAK HABER