Alfredo Morelos kimdir, hangi takımlarda oynadı, kaç yaşında?

Alfredo Morelos kimdir, hangi takımlarda oynadı, kaç yaşında?
GİRİŞ

Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan isimlerden olan Alfredo Morelos, arama motorlarında sık sık sorgulanmaya başlandı.

Alfredo Morelos kimdir, hangi takımlarda oynadı, kaç yaşında? - Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlandıklarını geçtiğimiz aylarda açıklayan Fenerbahçe yöneticileri, transfer koşuşturmalarına devam ediyorlar. Bu sene kupanın sahibi olabilmek adına önemli isimleri transfer gündemine almış olan yönetim, son olarak Alfredo Morelos ile gündeme geldi.

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan isimlerin başında gelen Alfredo Morelos, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olarak öne çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar genç futbolcunun biyografisini merak etmeye başladı. Peki, Alfredo Morelos Fenerbahçe’ye gelecek mi? Alfredo Morelos nerede oynuyor? İşte ayrıntılar…

FUTBOLA O TAKIMDA BAŞLADI

Spor gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Alfredo Morelos, kariyerine dünyanın yakından tanıdığı Pablo Escobar ile öne çıkan Medellin takımında başladı. 2017 yılında Helsinki takımına transfer olan Morelos, o dönem içerisinde dikkatleri üzerine çekmeyi başararak uzun süre Avrupa’da kaldı.

ALFREDO MORELOS KİMDİR?

21 Haziran 1996 tarihinde Kolombiya’nın Cerete şehrinde dünyaya gelen Alfredo Morelos, futbol kariyerine ülkesinin Independiente Medellin takımında başladı. Profesyonel kariyerine 2016 yılında başlayan Morelos, kısa süre içerisinde dikkatleri üzerine çekti ve 2017 yılında da HJK Helsinki’ye transfer oldu.

Helsinki forması giydiği dönemlerde golcülük performansları ile öne çıkan Alfredo Morelos, hızı ve atikliği ile herkesi şaşkına çevirdi. Skorer genç bir futbolcu olarak bilinen Morelos, özellikle hücum hattında etkili bir şekilde pozisyon olarak kendisine gelen pasları ağlar ile buluşturması ile tanınıyor. Tüm bu özellikleri ile HJK Helsinki’ye büyük bir katkı sunmayı başaran Morelos, ayrıca Kolombiya’nın milli futbol takımında da forma giymektedir.

Glasgow Rangers kariyerinin ardından sözleşme imzalamayan ve böylelikle de takımsız kalan Morelos, son dönemlerde Fenerbahçe ile anılmaya başlandı. Fenerbahçeli yöneticilerin 27 yaşındaki genç futbolcuyu takımın kadrosuna dahil etmek istedikleri öğrenildi. 1,77 m boyunda olan Kolombiyalı ünlü futbolcunun Fenerbahçe’nin kendisini yakından takip etmesine nasıl bir tepki vereceği, futbolseverler tarafından oldukça merak ediliyor. Gelişmelerin yakın zaman içerisinde resmiyete döküleceği tahmin ediliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER