Anagold 24Erzincanspor-Uşakspor maçını o hakem yönetecek! Artık 3 puan şart…

Anagold 24Erzincanspor-Uşakspor maçını o hakem yönetecek! Artık 3 puan şart…
GİRİŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu oynanacak olan Anagold 24Erzincanspor - Uşakspor maçının hakemleri Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı.

Uşak şehrini TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta temsil eden Uşakspor, son haftalarda aldığı bir dizi başarısız sonuç nedeniyle kendisini ligin dibinde buldu. Takımın kötü performansı, daha sezonun yarısına gelinmeden küme düşme ihtimaline dair endişeleri artırdı. Ancak Uşakspor, ligin 11. haftasında Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşmaya hazırlanırken işleri tersine çevirmeye kararlı. Takımın önündeki görev zorlu olsa da takım iyimser ve bu maçtan üç puan almanın imkansız olmadığına inanıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Uşakspor, ligin dibine demir atmış durumda. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla küme düşme tehlikesi yaşayan Uşakspor, ligde kalabilmek için umut arıyor. Uşakspor, ligin 11. haftasında deplasmanda Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacak. Uşakspor bu maçta 3 puan almanın peşinde olacak. İşte maçın hakemleri ve puan durumu ile alakalı diğer detaylar.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 19:00’da Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda oynanacak olan Anagold 24Erzincanspor - Uşakspor maçının hakemleri belli oldu. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre maçı Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Enes Kanpara yönetecek.

Kanpara’nın yardımcılıklarını ise Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Cankut Gönenç ve Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Ramazan Ufuk Avdaş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Ömer Kocabey olacak.

9 MAÇIN 7’SİNİ KAZANAMADI

Uşakspor bu sezon ligde çok kötü bir performans sergiledi. 9 maça çıkan Uşakspor bu maçlarda sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde edebildi. Kalan 7 maçta ise sahadan yenik ayrılan Uşakspor rakip kalelere sadece 2 gol atarken kendi kalesinde ise tam 16 gol gördü. Topladığı 4 puan ile ligin son sırasında bulunan Uşakspor bu hafta Erzincan deplasmanında galibiyet almak istiyor. Öte yandan bu hafta Uşakspor’un karşılaşacağı Anagold 24Erzincanspor ise ligin üst sıralarında yer alıyor. Topladığı 18 puan ile ligde 4. sırada bulunan Erzincan temsilcisi zirve mücadelesini sürdürüyor. Zorlu bir maça çıkacak olan Anagold 24Erzincanspor, sahasında kaybetmek istemiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER