Beklenen hamle geldi: Uşakspor Nazım Gülay’ı gönderdi! İşte takımın başına geçen isim

Beklenen hamle geldi: Uşakspor Nazım Gülay’ı gönderdi! İşte takımın başına geçen isim
GİRİŞ

Uşakspor’da uzun zamandır beklenen haber geldi. Haftalardır gol yüzü görmeyen takım Teknik Direktör Nazım Gülay’a yol verdi. Yeni teknik direktör belli oldu.

Beklenen hamle geldi: Uşakspor Nazım Gülay’ı gönderdi! İşte takımın başına geçen isim - Uzun bir süredir sorunlarla uğraşan Uşakspor, yenilenme hareketine teknik direktör değiştirerek başladı. Nazım Gülay ile yollarını ayıran takımın başına kimin geçtiği de belli oldu.

Uşakspor Kulübü X platformundan yaptığı resmi açıklamada Nazım Gülay ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu. Kulüp, Nazım Gülay'a bugüne kadar kulübe verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki profesyonel çalışmalarında başarılar diledi. İşte son gelişmeler ve Uşakspor’un yeni umudu olan teknik adam.

SON YENİLGİ İPLERİ KOPARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Uşakspor, sezon başından bu yana bir dizi hayal kırıklığı yaratan sonuçlarla karşı karşıya kaldı. Bu kötü gidişatın faturası teknik direktör Nazım Gülay'a kesildi ve teknik adamla yollar ayrıldı.

Deplasman maçlarında 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan toplamayı başaran Uşakspor'un evindeki tüm maçlardan mağlubiyetle ayrılması taraftarları isyan etme noktasına getirmişti. Geçtiğimiz Çarşamba günü İstanbul deplasmanında küme düşme hattındaki en yakın rakipleri Arnavutköy Belediyespor'a 1-0 yenilmelerinin ardından Nazım Gülay, oyuncularını gerekli becerilerden yoksun olduklarını iddia ederek açıkça eleştirmişti. Bu gelişmeler üzerine Uşakspor yönetim kurulu bir toplantı yaparak Pazar günü Etimesgut Belediyespor ile oynanacak iç saha maçı öncesinde teknik direktör Nazım Gülay'ın sözleşmesini feshetme kararı aldı.

UŞAKSPOR’DA RIDVAN GEÇKİN DÖNEMİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 4 puanla son sırada yer alan Uşakspor, Teknik Direktör Nazım Gülay ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı. Bu karar, Uşak'ın bu sezon 8 maçta sadece 1 galibiyet alarak hayal kırıklığı yaratan performansının bir sonucu olarak alındı. Bunun ışığında kulüp, yeni bir başlangıç umuduyla yeni Teknik Direktör olarak Rıdvan Geçkin'i göreve getirdi.

Uşakspor, Geçkin yönetimindeki ilk maçında yarın Etimesgut Belediyespor'la karşılaşacak. Uşak 1 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 15.30'da başlayacak. Bu kritik maçta Süleyman Soyutürk görev yapacak.

KAYNAK: UŞAK HABER