Beşiktaş- Dinamo Kiev maçı ne zaman, kaçta? Beşiktaş- Dinamo Kiev maçı canlı izle

Beşiktaş- Dinamo Kiev maçı ne zaman, kaçta? Beşiktaş- Dinamo Kiev maçı canlı izle
GİRİŞ

UEFA Avrupa Konferans Ligi play- off turu kapsamında Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş, taraftarlarını heyecanlandırdı. Peki, maç ne zaman ve saat kaçta?

Tranfer haberlerinin gündemden düşmediği şu günlerde futbolseverler tarafından yakından takip edilen takımlardan biri de Beşiktaş oldu. Beşiktaş’ın yeni sezonda kadrosuna hangi isimleri dahil edeceği, nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu olurken siyah beyazlıların UEFA Avrupa Konferans Ligi play- off turu kapsamında çıkacağı karşılaşma da arama motorlarında sık sık sorgulanmaya başlandı.

Dinamo Kiev ile oynadığı ilk maçı 3’e 2’lik skor ile tamamlayarak avantaj elde eden Beşiktaş, bu kez de takımı kendi sahasında konuk etmeye hazırlanıyor. Beşiktaş taraftarlarının heyecan ile beklediği karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta oynanacağı ve canlı olarak izlenip izlenemeyeceği merak edilirken ayrıca takımların muhtemel 11’lerinin açıklanıp açıklanmadığı da araştırılmaya başlandı. İşte play- off turu kapsamında ikinci kez karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ve Dinamo Kiev’e ilişkin son gelişmeler…

BEŞİKTAŞ – DINAMO KIEV KARŞILAMASININ DETAYLARI

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, play- off turu kapsamında Dinamo Kiev ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. İlk maçı avantaj ile tamamlayan siyah beyazlılar, bu kez ev sahibi olacak. Heyecan ile beklenen maç, 31 Ağustos 2023 Perşembe (bugün) akşam saat 21:00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından naklen takip edilebilecek.

BEŞİKTAŞ- DINAMO KIEV MUHTEMEL 11’LER

Konferans Ligi kapsamında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Dinamo Kiev’in kadroları da futbolseverler tarafından merak edildi. Şimdilik konu ile ilgili olarak net bir açıklama olmasa da takımların sahaya şu kadrolar ile çıkacakları tahmin ediliyor:

  • Beşiktaş muhtemel 11: Mert Günok, Onur Bulut, Omar Colley, Daniel Amartey, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Vincent Aboubakar, Jackson Muleka.
  • Dinamo Kiev muhtemel 11: Ruslan Neshcheret, Konstiantyn Vivcharenko, Oleksandr Tymchyk, Maxim Dyachuk, Oleksandr Syrota, Sergiy Sydorchuk, Mykola Shaparenko, Vitali Buyalsky, Andriy Yarmolenko, Vladyslav Vanat, Nazar Voloshyn.

KAYNAK: UŞAK HABER