Club Brugge- Beşiktaş maçı ne zaman? Muhtemel 11'ler belli oldu

Club Brugge- Beşiktaş maçı ne zaman? Muhtemel 11'ler belli oldu
GİRİŞ

UEFA Avrupa Konferans Ligi kapsamında Club Brugge ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, arama motorlarına konu olmaya başladı. Peki, maç ne zaman, saat kaçta?

Club Brugge- Beşiktaş maçı ne zaman? Muhtemel 11'ler belli oldu - Son dönemlerde büyük başarılar ile gündeme gelen Türk sporcular vatandaşlar tarafından gurur ile takip edilirlerken futbol camiasında da hareketlilik gözlendi. UEFA Avrupa Konferans Ligi kapsamında karşı karşıya gelecek olan Club Brugge ile Beşiktaş hakkında arama motorlarında sık sık sorgulamalar yapılmaya başlandı.

Club Brugge ile 4’üncü randevusuna çıkmaya hazırlanan Beşiktaş’ın hazırlıkları sürerken maçın detayları merak konusu oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi D grubu 1’inci haftasında temsilcimiz olan Beşiktaş’ın sahaya hangi kadro ile çıkacağı futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı.

CLUB BRUGGE- BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov tarafından yönetilecek olan Club Brugge- Beşiktaş maçı, 21 Eylül Perşembe (bugün) akşamı saat 22:00’de oynanacak. 4’üncü kez karşı karşıya gelecek olan takımları EXXEN platformu üzerinden naklen izlemek mümkün olacak. Beşiktaş’ın şimdiye kadar Club Brugge karşısında 1 galibiyeti, 2 mağlubiyeti bulunuyor.

CLUB BRUGGE- BEŞİKTAŞ MAÇ KADROSU

Jan Breydel Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmaya takımların hangi kadrolar ile çıkacakları da merak ediliyor. Maçın başlama saatine yakın resmi açıklamanın yapılacağı tahmin edilirken şimdilik muhtemel 11’lerin şu şekilde olacağı düşünülüyor:

  • Club Brugge muhtemel 11: Simon Mignolet, Raphael Onyedika Nwadike, Brandon Mechele, Jorne Spileers, Kyriani Sabbe, Andreas Skov Olsen, Hugo Vetlesen, Hans Vanaken, Maxim De Cuyper, Pihilip Zinckernagel, Thiago.
  • Beşiktaş muhtemel 11: Mert Günok, Onur Bulut, Omar Colley, Valentin Rosier, Salih Uçan, Milot Rashica, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Ante Rebic, Cenk Tosun.

KAYNAK: UŞAK HABER