Derincespor- Uşakspor maçı ne zaman? Maç nereden izlenecek?

Derincespor- Uşakspor maçı ne zaman? Maç nereden izlenecek?
GİRİŞ

Derincespor deplasmanına hazırlanan Uşakspor taraftarları tarafından yakın takip altına alınırken karşılaşmanın nereden izlenebileceği merak konusu oldu.

Derincespor- Uşakspor maçı ne zaman? Maç nereden izlenecek? - Son dönemlerde transfer gelişmeleri ile dikkatleri üzerine çeken Uşakspor, deplasman hazırlığının sonuna geldi. Derincespor ile karşı karşıya gelecek olan Uşakspor için harekete geçen taraftarlar, karşılaşmaya yönelik sorgulamalar yapmaya başladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup kapsamında karşı karşıya gelecek olan Derincespor ile Uşakspor, taraftarlarını oldukça heyecanlandırdı. Karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta oynanacağı merak edilirken maçın canlı olarak takip edilip edilemeyeceği de araştırılmaya başlandı. İşte Derincespor- Uşakspor karşılaşmasına ilişkin tüm merak edilenler…

DERİNCESPOR- UŞAKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 5’inci haftasında karşı karşıya gelecek olan Derincespor ile Uşakspor için detaylar belli oldu. Edinilen bilgiye göre karşılaşma 23 Eylül 2023 Cumartesi (bugün) saat 16:00’da başlayacak. Takımlar, Derince Doğal Çim Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maç, İstanbul bölge hakemlerinden olan Burak Taşkınsoy tarafından yönetilecek. Taşkınsoy’un yardımcıları ise İstanbul bölge hakemlerinden Emrah Akkaya ve Edirne bölge hakemlerinden Anıl Küçükkaraca olacak.

DERİNSPOR- UŞAKSPOR MAÇI İÇİN CANLI YAYIN OLACAK MI?

Şimdiye kadar 3 maça çıkan Uşakspor yalnızca 1 puan alabildi. 3 maçta toplamda 1 golü bulunan takım, kendi filelerinde ise 4 gol gördü. Bu skor ile Uşakspor 19 takımlı ligde 18’inci sıraya yerleşti. Derincespor ise şimdiye kadar 4 maç yaptı ve toplamda 5 puan alarak 8’inci sıraya yerleşti.

Bugün oynanacak maçtan 3 puan alarak ayrılmak isteyen Derincespor ile Uşakspor, taraftarlarını şimdiden heyecanlandırdı. Karşılaşmayı stadyumda seyredecek olan taraftarların hazırlıkları sürerken stada gidemeyenler için de maçı takip etmek mümkün olacak. Edinilen bilgilere göre saat 16:00’da başlayacak olan maç, Derincespor’un resmi YouTube kanalı üzerinden naklen seyredilebilecek.

KAYNAK: UŞAK HABER