Galatasaray'a 19'luk transfer! Eyüp Aydın kimdir, hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray'a 19'luk transfer! Eyüp Aydın kimdir, hangi takımlarda oynadı?
GİRİŞ

Futbol camiasında işler kızışmaya başladı. Galatasaray’ın transfer hamlesi taraftarlarını heyecanlandırırken gündeme de bomba gibi düştü.

Galatasaray'a 19'luk transfer! Eyüp Aydın kimdir, hangi takımlarda oynadı? - Sezona hızlı girişler yapan futbol takımları sporseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin başarılarının yanı sıra Galatasaray da dikkat çeken yenilikler ile gündemden düşmemeyi sürdürüyor. Molde’yi mağlup ederek sezona hızlı bir giriş yapan ve böylelikle de UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalarak taraftarlarını coşturan Galatasaray, son olarak bir transfer gelişmesi ile adından söz ettirdi.

Okan Buruk’un yönetimindeki Galatasaray’ın başarıları taraftarlarını mutlu etmeye devam ederken takıma transfer döneminde dahil olan yeni oyuncular da futbolseverler tarafından yakın takip altına alındı. Yeni isimlerin bu sezon nasıl katkılar sunacakları merak konusu olurken yönetimin bir isim için daha harekete geçmiş olduğu öğrenildi.

BAYERN MÜNİH’TEN GELİYOR

Icardi’nin bonservisini PSG’den alarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray yönetimi ardından ise Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Hakim Ziyech, Tete, Wilfried Zaha, Günay Güvenç, Sirachan Nas, Halil Dervişoğlu ve Cedric Bakambu gibi isimler ile el sıkıştı. Transfer bombalarını arka arkaya patlatan sarı kırmızılı yönetim, son olarak 19 yaşındaki genç futbolcu Eyüp Aydın ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre Galatasaray yönetimi, bonservisi Bayern Münih’te olan Eyüp Aydın ile anlaşmaya vardı. İmzaların ise yakın zaman içerisinde atılacağı konuşuluyor.

EYÜP AYDIN KİMDİR?

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Eyüp Aydın’ın biyografisi merak konusu oldu. 2 Ağustos 20024 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Eyüp Aydın, 201- 2018 sezonunda Heidenheim alt yapısında yetişti. Sonrasında bedelsiz bir şekilde Bayern Münih’e transfer olan Aydın, 2018 yılından bu yana o takımda forma giymeye devam ediyor.

Bayern Münih kariyerinde toplamda 63 karşılaşmaya çıkan Aydın’ın 4 golü bulunuyor. 10 asisti bulunan Aydın kariyeri boyunca 13 sarı kart gördü. Bayern Münih’in yanı sıra Almanya Milli Takımı’nda da forma giyme şansı bulan 19 yaşındaki genç futbolcu, toplamda 8 maça çıktı ve bu maçlarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 1,81 metre boyunda olan Aydın’ın güncel piyasa değerinin ise 800 bin euro civarında olduğu söyleniyor.

KAYNAK: UŞAK HABER