Geri sayım başladı! Türkiye- Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Geri sayım başladı! Türkiye- Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?
GİRİŞ

Euro 2024 kapsamında oynanacak olan Türkiye- Ermenistan maçı hakkında sorgulamalar hız kazandı. Peki, maç ne zaman ve nerede oynanacak?

Geri sayım başladı! Türkiye- Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? - Filenin Sultanları’nın Avrupa şampiyonluğunu göğüslemelerinin ardından bu kez de gözler futbola çevrildi. Euro 2024 kapsamında Ermenistan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli takım, futbolseverler tarafından yakın takip altına alındı.

Euro 2024 Elemeleri D Grubu 5’inci maçında Ermenistan’ı ağırlayacak olan Türkiye’de nefesler tutulurken karşılaşmanın ne zaman ve nerede oynanacağı, naklen verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.

TÜRKİYE- ERMENİSTAN MAÇI HAKKINDA BİLGİLER

Bir süredir heyecan ile beklenen Euro 2024 Türkiye- Ermenistan maçı için arama motorlarında sorgulamalar hız kazandı. Yapılan açıklamalara göre Türkiye- Ermenistan maçı 8 Eylül Cuma günü saat 21:45’te oynanacak. Takımlar kritik maç için Yeni Eskişehir Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE- ERMENİSTAN MAÇI MUHTEMEL 11’LER

D grubu kapsamında maç fazlası ile 9 puanlık üstünlük ile lider konumunda bulunan A Milli takımı için geri sayım devam ederken karşılaşmanın ilk 11’leri de araştırılmaya başlandı. Türkiye ve Ermenistan kadrolarının belli olup olmadığı merak konusu oldu.

İki takımın yönetiminden de 11’lere ilişkin bir açıklama gelmedi. Maç saatine yaklaşılması ile birlikte kadroların netleşmesi beklenirken şimdilik tahmin edilen 11’ler şu şekilde:

- Türkiye muhtemel 11: Mert Günok, Ferdi Kadıoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Abdülkerim Bardakçı, Merih Demiral, Zeki Çelik, Cengiz Ünder, Barış Alper Yolmaz, Kerem Aktürkoğlu.

- Ermenistan muhtemel 11: Ognjen Cancarevic, Norberto Briasco, Nayair Tiknizyan, Artak Dashyan, Grant- Leon Mamdeova, Lucas Zelarrayan, Eduard Spertsyan, Uguchukwu Iwu, Styopa Mkrtchyan, Georgi Harutyunyan, Varazdat Haroyan.

KAYNAK: UŞAK HABER