Hüsran devam ediyor: Uşakspor haftalar sonra gol attı! Ama iki katı kadar da gol yedi

Hüsran devam ediyor: Uşakspor haftalar sonra gol attı! Ama iki katı kadar da gol yedi
GİRİŞ

Uşakspor, 2. Lig B Grubu’nda sahasında ağırladığı Kastamonuspor’a 4-2 mağlup olarak ligdeki kötü gidişatına devam etti.

Uşakspor, bu mağlubiyetle birlikte ligde üst üste dokuzuncu yenilgisini alırken, Kastamonuspor 1966 ise puanını 28’e yükseltti.

Uşakspor’un en büyük destekçisi olan Aşigolar grubu, takımın bu sezonki kötü performansı nedeniyle tribünleri terk etti. Her maçta açık tribünde takımlarına coşkulu bir şekilde destek veren Aşigolar, bugün Kastamonuspor 1966 maçında tribünde yer almadı. Aşigolar’ın bu kararı, Uşakspor’un moralini daha da bozdu. Şimdi Uşakspor ile Kastamonuspor 1966 maçının detaylarına bakalım.

SOĞUK HAVADA GOL ŞOV

Maçın başından itibaren oyunun kontrolünü eline alan Kastamonuspor 1966 soğuk havada oynanan zorlu mücadele 4 gol ile net bir galibiyet aldı.

Uşakspor ise gol orucunu bu maçta bozdu. Uşakspor, Kastamonuspor 1966 karşısında attığı iki golle sezon başından bu yana yaşadığı gol sıkıntısına bir nebze de olsa son verdi. Uşakspor, ligde en son 4. haftada Derince Belediyespor’a karşı gol sevinci yaşamıştı. O maçtan sonra 8 hafta boyunca gol atamayan Uşakspor, bugün Cem Aktaş ve Ömer Gür’ün golleriyle bu hasretine son verdi.

IĞDIR FK DEPLASMANI

Uşakspor, 2. Lig B Grubu’nda 26 Kasım 2023 Pazar günü saat 14.00’te Iğdır FK ile karşılaşacak. Iğdır FK, 26 puan ile grubun 4. sırasında yer alıyor. Uşakspor ise 4 puan ile son sırada bulunuyor. Uşakspor, bu maçtan galibiyetle ayrılarak hem ligdeki kötü gidişatını sonlandırmak hem taraftarın ve şehrin gönlünü yeniden kazanmak istiyor. Takımın Pazar günkü maçtan puanla mı yok eli boş mu geleceği ise şimdiden merak konusu oldu.

KAYNAK: UŞAK HABER