Iğdır FK deplasmanına çıkacak Uşakspor’da kritik maç öncesi son durum

Iğdır FK deplasmanına çıkacak Uşakspor’da kritik maç öncesi son durum
GİRİŞ

TFF 2. Lig’de mücadele eden Uşakspor, bu hafta önemli bir maça çıkacak. Iğdır FK’ya konuk olan Uşakspor’un ligdeki durumu sıkıntılı olmaya devam ediyor.

TFF 2. Lig heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Uşakspor, ligin yeni haftasında Iğdır FK ile karşılaşacak. Heyecanla beklenen karşılaşma öncesi iki kulüpte de dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. TFF 2. Lig mücadelesinde Iğdır FK ile Uşakspor, 26 Kasım 2023 Pazar günü saat 14:00’te karşılaşacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor bu sezon kötü bir performans ortaya koyuyor. Uşakspor’un maçlarını yakından takip eden vatandaşlar bu hafta sonu oynanacak maça odaklandı. Maç öncesi her iki kulübün son dönemdeki maç performansları merak konusu oldu.

IĞDIR FK – UŞAKSPOR MAÇI PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Bu Pazar günü evinde Uşakspor’u konuk edecek Iğdır FK’nın zirveyi kovalama mücadelesi devam ediyor. Iğdır temsilcisi, son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile başarılı bir form yakaladı. Iğdır FK, bu sezon oynadığı 13 maçın 7’sinde sahadan galibiyetle ayrıldı. Rakiplerine 16 gol atmayı başaran Iğdır FK takımı kalesindeyse 8 gol gördü.

UŞAKSPOR’DA SON DURUM

Bu sezon beklentileri karşılamakta zorlanan Uşakspor sportif anlamda çok kötü bir sezon geçiriyor. Uşakspor, 19 takımın mücadele ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son sırada yer alıyor. Uşakspor bu sezon ligde 13 maça çıkarken bunlardan sadece 1’inde sahadan galibiyet ile ayrıldı.

Uşakspor ligdeki son 5 maçını da kaybederek toplamda 11. mağlubiyetini aldı. Ligin son sırasında yer alan ve düşme hattından kurtulması zor görünen Uşakspor’da futbolcular kritik maç öncesi moral depolamak istiyor. Uşakspor bu sezon ligdeki 13 maçında toplam 4 gol atarken kendi kalesinde 26 gol gördü.

KAYNAK: UŞAK HABER