İlkler Şehri Uşak Basketbol’da parola galibiyet: Takım, İstanbul Efendileri’ne konuk oluyor

İlkler Şehri Uşak Basketbol’da parola galibiyet: Takım, İstanbul Efendileri’ne konuk oluyor
GİRİŞ

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, ligin 4. haftasında İstanbul Efendileri ile karşı karşıya gelecek. Uşak ekibi, henüz galibiyet yüzü göremediği ligde ilk zaferini arıyor.

Uşak Basketbol, İstanbul deplasmanında taraftarlarını sevindirmek ve kötü gidişe son vermek istiyor. Takım, ilk 3 haftada gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı. İstanbul Efendileri ise evinde oynayacağı maçta galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

İlkler Şehri Uşak Basketbol ilk galibiyetini İstanbul’da almak istiyor. İşte oynanacak maç ile alakalı detaylar.

İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYOR

Maç, 25 Kasım Cumartesi günü saat 16:00’da Beylikdüzü Spor Salonu’nda oynanacak. Uşak Basketbol, ligde oynadığı 3 maçta da sahadan mağlup ayrılarak son sıraya demir attı. Rakip İstanbul Efendileri ise 3 maçta 2 galibiyet elde ederek üst sıralarda yer aldı.

İLKLERİN ŞEHRİ UŞAK BASKETBOL SON MAÇINDA DA YIKILDI

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Uşak Basketbol, 3. hafta maçında kendi sahasında Net Değerleme Mavi Birlik ile karşılaştı. Uşak ekibi, maçın son anlarında rakibine 71-75 yenilerek üçüncü mağlubiyetini aldı. Yeni Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta Uşak Basketbol, ilk periyodu 20-22 geride kapattı. İkinci periyotta toparlanan Uşak ekibi, soyunma odasına 39-37 önde gitti. Üçüncü periyotta Net Değerleme Mavi Birlik, skoru 57-56 lehine çevirdi. Son periyotta ise Net Değerleme Mavi Birlik, farkı koruyarak maçı 71-75 kazandı.

Uşak Basketbol’da 23 sayı ile Ömer Faruk Eriş maçın en skorer ismi oldu. Net Değerleme Mavi Birlik’te ise 24 sayı ile Batuhan Altıntaş parladı. Bu sonuçla Uşak Basketbol, ligde 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 7. sırada kaldı. Net Değerleme Mavi Birlik ise 3 galibiyet ve 0 mağlubiyetle liderliğini sürdürdü.

KAYNAK: UŞAK HABER