Isparta 32 Spor mağlubiyeti sinirleri gerdi! Gülay konuştu: ‘Sonuca gidemiyorlar!'

Isparta 32 Spor mağlubiyeti sinirleri gerdi! Gülay konuştu: ‘Sonuca gidemiyorlar!'
GİRİŞ

Ligde istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Uşakspor, son olarak Isparta 32 Spor’a yenildi. Karşılaşmayı değerlendiren Nazım Gülay’ın sözleri dikkat çekti.

Isparta 32 Spor mağlubiyeti sinirleri gerdi! Gülay konuştu: ‘Sonuca gidemiyorlar!' - Geçtiğimiz günlerde Ziraat Türkiye Kupası kapsamında çıktığı Aliağa FK karşılaşmasından yenilgi ile ayrılarak kupaya veda eden Uşakspor, son olarak lig mücadelesi ile gündeme geldi. Hafta sonu kendi sahasında Isparta 32 Spor’u ağırlayan takım, taraftarlarının beklentilerini yine karşılayamadı.

TFF 2. Lig’in 8. haftasında kendi evinde Isparta 32 Spor’a karşı kaybeden Uşakspor, taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Ligin başından bu yana kötü bir skor sıralamasında altlarda yer alan takım, teknik direktör Nazım Gülay’ın sözleri ile dikkat çekti.

2-0’LIK YENİLGİ

14 Ekim tarihinde kendi sahasında Isparta 32 Spor’u ağırlayan Uşakspor, bu karşılaşmadan da yenilgi ile ayrıldı. 2-0’lık skor ile sahadan ayrılan Uşakspor taraftarlarını oldukça üzerken karşılaşmanın golleri Alim Harlak ve Ayberk Kaygısız tarafından kaydedildi.

TEKNİK DİREKTÖR MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Isparta 32 Spor karşılaşmasını değerlendiren Uşakspor teknik direktörü Nazım Gülay maça iyi başlandığını ancak skor olarak istenenin alamadıklarını belirtti. “O kadar pozisyon var karşı karşıya kaçırdıklarımız var bir sıfırda kaçırdıklarımız var” ifadelerini kullanan Gülay, takımın sonuçlandırma ile ilgili bir probleminin olduğuna dikkat çekti. Oyuncuların basit pozisyonlarda dahi pas tercihinde bulunduğunu veyahut da kötü vuruşlar yaptığını belirten Gülay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Takımımız toparlanıyor yani bugünkü resim kötü değil, elinden gelen her şeyi yapıyor çocuklar. Dediğim gibi biz bu ligde uzun vadeli düşündüğümüzde birlikte kalacağımızı düşünüyorum.”

Son yenilginin ardından 4 puan ile ligin son sırasına gerileyen Uşakspor, 18 Ekim Çarşamba günü saat 15:30’da Arnavutköy Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

KAYNAK: UŞAK HABER