Juventus'un yıldız orta sahası Pogba için Galatasaray’dan transfer hamlesi!

Juventus'un yıldız orta sahası Pogba için Galatasaray’dan transfer hamlesi!
GİRİŞ

Galatasaray yönetiminin transfer hamleleri taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nden gelecek parayla yönetimin Pogba için harekete geçtiği iddia edildi!

Juventus'un yıldız orta sahası Pogba için Galatasaray’dan transfer hamlesi! - Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalarak büyük bir gelir elde etmesinin ardından transfer sürecinde de eli bir hayli rahatladı. Yönetim tarafından gelecek bu parayla birlikte büyük transfer hamlelerine hazırlandığı iddia edildi.

Galatasaray’ın İtalyan devi Juventus’un yıldız orta sahalarından Pogba’nın peşinde olduğu iddia ediliyor. Uzun süredir orta saha arayışı içinde olan Galatasaray’da ayrılık haberleri de peş peşe gelmişti. Yıldız ismin transferinde ise önemli aşama kaydedildiği ifade ediliyor.

GALATASARAY’DA BÜYÜK AYRILIK!

UEFA Şampiyonlar Ligi play – off turu rövanş maçında Norveç’in Molde takımı ile mücadele eden Galatasaray, RAMS Park’ta 2 – 1’lik galibiyetle Şampiyonlar Ligi gruplarına iki maçta da galip geldi. Şampiyonlar Ligi’ni garantilemesinin ardından sıra transfer sürecine geldi.

Teknik Direktör Okan Buruk ise Molde maçı sonrasında transfer sinyalleri verdi. Oyuncularına güvendiğinin altını çizen Buruk, ayrılacak oyuncular olduğunu söyledi. Şampiyonlar Ligi için ellerinde ciddi bir koz olduğunu söyleyen Buruk, transfer için kısa süreleri olduğunu belirtti. Projeleri doğrultusunda iyi oyuncuları kadrolarına katmak istediklerini söyledi. Özellikle orta saha bölgesine takviye planlanıyor.

GALATASARAY POGBA’NIN PEŞİNDE!

Okan Buruk’un transfer mesajlarının ardından Galatasaray yönetiminin de boş durmadığı öğrenildi. Dünyaca ünlü bir futbolcu için sarı kırmızı ekibin harekete geçtiği ifade ediliyor. Transfer iddiaları bile daha şimdiden Galatasaray taraftarında büyük heyecan yaratmış durumda. Bu transfer ile Galatasaray son yılların da en flaş transferini yapmış olacak.

İtalya Serie A devletinden Juventus’ta forma giyen Paul Pogba için Galatasaray’ın transfer hareketliliği içinde olduğu iddia ediliyor. aspor’da yer alan habere göre, Fransız yıldızın Juventus’ta mutsuz olduğu ve Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı iddia edildi. Uzun süredir Juventus ile sorun yaşadığı aktarılıyor.

Şampiyonlar Ligi’ni garantilemesi hem de Pogba’nın takımındaki memnuniyetsizliği ile transfer ihtimali de güçlenmiş durumda. Yönetimin Juventus ile bonservis pazarlığına başladığı ve belirli bir noktaya kadar gelindiği aktarıldı. Transfer iddiaları ise şimdiden yankı uyandırdı.

KAYNAK: UŞAK HABER