Maç takvimi belli oldu: Uşakspor kendi sahasında Isparta 32 ile karşılaşacak!

Maç takvimi belli oldu: Uşakspor kendi sahasında Isparta 32 ile karşılaşacak!
GİRİŞ

Sezonun başladığı günden bu yana taraftarlarının yüzlerini güldürmeyen Uşakspor, bu hafta kendi sahasında performans sergileyecek.

Maç takvimi belli oldu: Uşakspor kendi sahasında Isparta 32 ile karşılaşacak! - Transfer haberlerinin spor gündeminden düşmediği şu günlerde lig karşılaşmaları da futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda son dönemlerde arama motorlarına sık sık konu olan takımlar arasında yer alan Uşakspor da taraftarları tarafından sürekli olarak sorgulanıyor.

Ligin başladığı günden bu yana sergilediği futbol ile taraftarlarına hayal kırıklıkları yaşatan Uşakspor, son olarak Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. Kupanın kendileri için önemli olmadığını belirten teknik direktör Nazım Gülay kafaları karıştırırken takımın bu hafta kiminle, ne zaman karşılaşacağı merak konusu oldu. Bu hafta ev sahibi olacak olan Uşakspor’un maç takvimine dair detaylar belli oldu.

ISPARTA 32 İLE KARŞILAŞACAK

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta son iki maçını 4-0’lık skor ile kaybeden Uşakspor, bu hafta kendi sahasında Isparta 32 ile karşılaşacak. 1 Eylül Standı’nda Yücel Büyük’ün yönetiminde gerçekleşecek olan karşılaşma saat 15:30’da başlayacak.

MAÇ SONRASI AÇIKLAMASI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Aliağa FK ile Ziraat Türkiye Kupası kapsamında karşı karşıya gelen Uşakspor, karşılaşmadan 4-1’lik yenilgi ile ayrılarak kupaya veda etmişti. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Uşakspor teknik direktörü Nazım Gülay, Ziraat Türkiye Kupası’nın kendileri için önemli olmadığını ve dolayısı ile de elenmiş olmalarının bir sorun teşkil etmediğini ifade etmişti. “Lig bizim için daha önemli” diyen Gülay’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Lig performansı ile de şimdiye kadar taraftarlarına istediklerini veremeyen Uşakspor, oynadığı maçlar sonucunda 1 galibiyet, 5 yenilgi ve 1 beraberlik kaydetti. Uşakspor şu an 4 puan ile listenin son sırasında yer alıyor. Isparta 32 Spor ise 15 puan ile listenin 3’üncü sırasında.

KAYNAK: UŞAK HABER