Marmara Cup’a Uşaklı Karateciler Damga Vurdu

Marmara Cup’a Uşaklı Karateciler Damga Vurdu
GİRİŞ

İstanbul’da gerçekleştirilen Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası'na 31 sporcu ile katılan Uşak Karate Özlem Spor Kulübü 26 madalya kazanarak milli takıma en çok madalya kazandıran kulüp oldu.

Uşak Karate Özlem Spor Kulübü, 28-30 Temmuz 2023 tarihlerinde İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Salonunda gerçekleştirilen Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvasına milli takıma çağrılan 31 sporcusuyla katılım sağladı.

2084.jpg

Türkiye Karate Federasyonu’nun ev sahipliğinde 13 ülkeden farklı ülkeden sporcuların katıldığı turnuva için Uşak’tan milli takıma davet edilen 31 sporcudan 26’sı madalya kazandı.

usak-karate-ozlem-spor-klubu-bas-antrenoro-ozlem-gungor.jpeg

MİLLİ TAKIMA EN ÇOK MADALYA UŞAKLILARDAN

Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası’nda milli takıma en çok madalya kazandıran kulübün kendileri olduğunu belirten Uşak Karate Özlem Spor Kulübü Baş Antrenörü Özlem Güngör, “Ülkemize hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Şehrimizi tüm Türkiye’ye tanıttık, milli takıma en fazla madalya kazandıran spor kulübü Uşak’ın spor kulübü olan Uşak Karate Özlem Spor Kulübü’dür. Tüm sporcularımızı ve velilerimizi kutlar başarılarının devamını dilerim” dedi

KAYNAK: UŞAK HABER