Memleketim Uşak Masterler Ligi Heyecanı Başladı

Memleketim Uşak Masterler Ligi Heyecanı Başladı
GİRİŞ

Uşak Belediyesi’nin düzenlediği Memleketim Uşak Masterler Ligi, Uşak futbolunun efsane isimlerini bir araya getiren bir açılış töreniyle başladı.

Memleketim Uşak Masterler Ligi açılışı yapıldı. Açılış maçında Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da bulundu.

Burada yaptığı konuşmasında Başkan Çakın 12 takıma da başarılar diledi ve sportmence bir turnuvanın olması dileklerini iletti.

memleketim-usak-masterler-ligi-heyecani-basladi-2.jpg

UŞAK FUTBOLUNUN EMEKTARLARINA PLAKET

Açılış maçı öncesinde Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak futboluna hizmet etmiş eski futbolculara plaket vererek onları onurlandırdı. Plaket töreninde duygusal anlar yaşandı. Başkan Çakın, plaket töreninin Uşak futbolunun geçmişine saygı göstermek için çok önemli olduğunu belirtti.

memleketim-usak-masterler-ligi-heyecani-basladi.jpg

BAŞKAN ÇAKIN’DAN CENTİLMENLİK ÇAĞRISI

Başkan Çakın, turnuvaya katılan 12 takıma da başarılar diledi. Uşak’ın bir spor kenti olduğunu ve Uşak markasının her alanda üst seviyeyi hak ettiğini vurgulayan Başkan Çakın, Memleketim Uşak Masterler Ligi etkinliğinin herkese hayırlı olmasını dilediklerini ifade etti ve Belediye olarak tüm imkanlarla Uşaklıların hizmetinde olduklarını vurgulayan Başkan Çakın, centilmenliğin ön planda olduğu ve sakatlıkların yaşanmadığı bir turnuva olmasını arzu ettiklerini söyledi.

memleketim-usak-masterler-ligi-heyecani-basladi-1.jpg

AÇILIŞ MAÇI HEYECANLI GEÇTİ

Başkan Çakın, açılış maçını da bizzat izledi ve takımlara destek oldu. Maçta heyecanlı anlar yaşandı.

Uşak Belediyesi tarafından organize edilen Memleketim Uşak Masterler Ligi’ne toplamda 12 takım katılım sağlıyor. Bu takımlar birbirleri ile yapacakları mücadelelerle futbol severlere heyecanlı anlar yaşatacaklar.

KAYNAK: UŞAK HABER