Somaspor karşısında umut arayan Uşakspor’a PFDK'dan bir ceza daha

Somaspor karşısında umut arayan Uşakspor’a PFDK'dan bir ceza daha
GİRİŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, bu sezon istediği sonuçları alamadı. Bir de PDFK’dan geçen peş peşe cezalar takımın belini iyice büktü.

14 maçta sadece 4 puan toplayabilen Uşakspor, ligin dibine demir attı. Uşakspor, bu hafta sonu kendi sahasında Somaspor ile karşılaşacak. Somaspor ise 20 puanla 7. sırada yer alıyor.

Uşakspor, Somaspor maçını kazanarak moral bulmak ve kümede kalma umutlarını artırmak istiyor. Bu arada PFDK Uşakspor’a verdiği cezayı açıkladı. İşte son gelişmeler.

PFDK’DAN UŞAKSPOR’A CEZA

Uşakspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile oynadığı maçta yedek kulübesinde doktor ile lisanslı bir fizyoterapist veya masör bulundurmadığı için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 28 bin TL para cezasına çarptırıldı. PFDK, 30 Kasım 2023 tarihli toplantısında Uşakspor’un cezasını resmi olarak duyurdu.

UŞAKSPOR’UN İLK 11’İ BELLİ OLDU

Uşakspor Teknik Direktörü Halim Karaköse, Somaspor maçı için ilk 11’ini belirledi. Uşakspor, Somaspor karşısında şu kadroyla sahaya çıkacak:

74 İbrahim Bağcı, 2 İsmet Kavuştu, 4 Aras Aydın, 6 Oğulcan İnanç, 8 Şamil Başaran (Kaleci), 9 Ahmet Hakan Şahin, 19 Ömer Faruk Çalışkan, 21 Gökmen Aydoğdu, 23 Soner Besen, 39 Ege Özkayımoğlu ve 77 Ömer Gür

Uşakspor’un yedek kulübesinde ise Emre Çiğdem, Mahmut Yiğit Türkmen, Kubilay Eren Şahin, Mustafa Kemal Karaman, Eray Gürcan ve Alperen Kahraman yer alacak.

Uşakspor - Somaspor maçı, 3 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 13.30’da Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Maçın hakemleri ise şöyle:

Orta Hakem: Mehmet Ali Özkan Yardımcı Hakemler: Mehmet Emin Tuğral, Mehmet Salih Mazlum Dördüncü Hakem: Mehmet Yıldırım

KAYNAK: UŞAK HABER