Spor ayakkabınız dar geliyorsa bu yöntemi tercih edin! Spor ayakkabınızı 1 numara büyütecek pratik yöntem!

Spor ayakkabınız dar geliyorsa bu yöntemi tercih edin! Spor ayakkabınızı 1 numara büyütecek pratik yöntem!
GİRİŞ

Spor ayakkabıda ayağınıza uygun boyutları bulmak her zaman mümkün olmayabilir. Bu tip durumlarda spor ayakkabınız dar geliyorsa pratik bir yöntemle 1 numara büyütebilirsiniz!

Spor ayakkabınız dar geliyorsa bu yöntemi tercih edin! Spor ayakkabınızı 1 numara büyütecek pratik yöntem! - Spor ayakkabı tercihleri ve diğer tüm ayakkabı seçimlerinde ayak ölçülerine uygun ürünleri seçmek bilhassa sağlık açısından önemlidir. Zaman zaman ayağa uygun numaraları bulmakta zorlanan kişiler ise özellikle internetten alışveriş yapanlar tekrar iade ile uğraşmak yerine pratik bazı yöntemleri tercih ederek ayakkabılarını 1 numara büyütebiliyor.

Ayakkabınızı 1 numara daha büyütmek için bazı pratik yöntemler kullanarak etkili sonuçlar almanız mümkündür. Küçük gelen ayakkabıyı 1 numara daha büyütecek pratik yöntemler sayesinde istediğiniz sonucu en kısa sürede almanız mümkündür.

SPOR AYAKKABIYI BÜYÜTMEK İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

Dar gelen spor ayakkabılara sahip kişilerin ayakkabılarını 1 numara büyütmeleri mümkündür. Bunun için pratik birçok yöntem bulunuyor. Spor ayakkabısını 1 numara büyütmek için ihtiyacınız olan malzemeler arasında ise kısaca şunlar yer alıyor:

  • Kalın çoraplar,
  • İç tabanlık,
  • Ayakkabı genişletici,
  • Alkol ya da su,
  • Saç kurutma makinesi.

Söz konusu malzemeleri olanların kıs sürede ayakkabılarını 1 numara büyütmeleri mümkündür.

SPOR AYAKKABIYI 1 NUMARA BÜYÜTECEK PRATİK YÖNTEM!

İlk olarak kalın çoraplar giymek ayakkabı içinde daha rahat hissetmenizi sağlayacak bir yöntemdir. İç tabanlık kullanımı ise ayakkabı içindeki boşluğu doldurarak ayakların daha yüksekte durmasını sağlar. Ayakkabınız bu sayada daha rahat olacaktır. Ayakkabı genişletici kullanımı ise ayakkabının genişlemesine ve numarasının da artmasına yardımcı olur.

Alkol ve su kullanımı da ayakkabınızı genişletecektir. Sprey şişesine doldurarak ıslattığınız ayakkabıyı giyip bir süre hareket edin. Ardından kurumaya bıraktıktan sonra yeniden giydiğinizde büyüdüğünü göreceksiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER