Twente- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Twente- Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Twente- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Twente- Fenerbahçe muhtemel 11'ler
GİRİŞ

Futbolseverler arama motorlarında Twente- Fenerbahçe maçını sorgulamaya devam ediyorlar. Peki, heyecan ile beklenen maç ne zaman?

Twente- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Twente- Fenerbahçe muhtemel 11'ler - Son dönemlerde transfer gündemi ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, son olarak Twente karşılaşması ile adından söz ettirdi. Bir süredir heyecan ile beklenen karşılaşmanın ne zaman ve nerede oynanacağı, takımların ilk 11’lerinin belli olup olmadığı merak konusu oldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play- off turu ikinci maçında deplasmanda Twente ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, taraftarları tarafından yakın takip altına alındı. 5- 1 biten ilk maçın ardından beklentiyi yükselten Fenerbahçe, 3 farklı skor ile yenilmesi durumunda dahi Konferans Ligi’nde gruplara katılmaya hak kazanacak. Peki, sarı- lacivertliler Twente ile hangi gün ve saat kaçta karşılaşacak?

TWENTE- FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Hollanda’nın güçlü isimlerinden olan Twente ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, ilk maçı 5’e 1’lik üstünlük ile kazanmıştı. Büyük bir avantaja sahip olan temsilcimiz, 31 Ağustos 2023 Perşembe (yarın) günü saat 20:00’de Twente ile bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Twnter- Fenerbahçe maçının ne zaman ve nerede oynanacağının yanı sıra canlı olarak takip edilip edilemeyeceği de futbolseverler tarafından sık sık sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Edinilen bilgilere göre yarın akşam gerçekleşecek olan karşılaşma S Sport Plus ekranlarından naklen izlenebilecek.

TWENTE- FENERBAHÇE MAÇ KADROSU BELLİ OLDU MU?

Yarın akşam gerçekleşecek olan karşılaşma için geri sayım devam ederken takımların ilk 11’lerinin belli olup olmadığı da merak edildi. İki takımın yönetiminden de konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmezken maç kadrosunun muhtemelen şu şekilde olacağı tahmin ediliyor:

- Twente muhtemel 11: Lars Unnerstall, Mees Hilgers, Robin Pröpper, Hoshua Brenet, Mats Rots, Youri Regeer, Sem Steijn, Michal Sadilek, Rick van Wolfswinkel, Daan Rots, Manfred Ugalde.

- Fenerbahçe muhtemel 11: İrfan Can Eğribayat, Serdar Aziz, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Dusan Tadic, Fred, İsmail Yüksek, Edin Dzeko, Cengiz Ünder.

KAYNAK: UŞAK HABER