Uşak 64 Belediye Gençlik Spor lider karşında zorlu sınava çıkıyor

Uşak 64 Belediye Gençlik Spor lider karşında zorlu sınava çıkıyor
GİRİŞ

TFF Kadınlar 2. Lig takımlarından Uşak 64 Belediye Gençlik Spor, grup lideri Antalya Spor Deniz Kadın’la deplasmanda karşılaşacak.

Uşak temsilcisi Uşak 64 Belediye Gençlik Spor zorlu bir mücadele için Antalya’ya gidiyor. Maçın oynanacağı yer ve zaman bilgileri haberimizde.

MAÇ NE ZAMAN OYNANACAK?

Antalya, ligde liderliğini korumak istiyor. Uşak 64 ise alt sıralardan kurtulmak istiyor. İki takım, 9 Mart’ta karşılaşacak. Maç, Belek’te oynanacak. Saat tam 12:00’de başlayacak.

Her iki takım da maça hazır. Lider Antalya’nın hedefi mutlak galibiyet alarak yenilgisizlik serisini devam ettirmek istiyor. Uşak 64 ise sürpriz peşinde ve alt sıradan kurtulamaya çalışıyor. Futbolseverler, heyecanla bekliyor. Maç, Fanatic Tour Belek Sports Center’da oynanacak. Futbol tutkunları, bu maçı kaçırmamalı.

PUAN DURUMU VE BEKLENTİLER

Kadınlar 2. Lig B grubunda Antalya Spor, namağlup ilerliyor. On bir maçta 8 galibiyet alan takım 3 maçta da berabere kaldı. Toplamda yirmi yedi puan toplayan Antalya’nın kadınları ligin zirvesinde yer alıyor.

Uşak 64 Belediye Gençlik Spor ise ligde 4. sırada. 11 maçta dört galibiyet elde etti. Dört beraberlik, üç mağlubiyet yaşadı. Toplamda 13 puan kazandı. Uşak 64 Belediye Gençlik Spor lideri kendi evinde yenerek büyük bir sürprize imza atmaya çalışacak. Ayrıca aldığı galibiyet ile üst sıralara çıkacak.

KAYNAK: UŞAK HABER