Uşak Kadın Futbol Takımı iddialı! 2. Lig’e damga vurmak istiyorlar

Uşak Kadın Futbol Takımı iddialı! 2. Lig’e damga vurmak istiyorlar
GİRİŞ

Geçen seneki başarılı mücadeleden sonra 2. Lig’e yükselen ve burada mücadele edecek olan Uşak Kadın Futbol Takımı, yeni sezona hazır.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’i 2023-2024 Sezonu için hazırlıklarını tamamlayan Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı, yeni sezonun startını vermek için gün sayıyor. Takım, 25 Kasım’da başlayacak olan 2. Lig B Grubu’nda yer alacak.

Uşak 64 Belediye Gençlikspor, kadın futbol branşında önemli bir transfer hamlesini geçtiğimiz günlerde yapmıştı. Takım, yükselen yetenek Kerime Kezetkü’yü kadrosuna katmış ve daha da güçlenmişti. Uşaklı genç futbolcu, daha önce 2. Lig takımlarından Bilecik’de forma giyiyordu. Uşak Kadın Futbol Takımı yeni sezon öncesi Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman ile buluştu.

hikmet-karaman-imza.jpg

BAŞARILAR DİLİYORUM

Uşak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, yeni sezon öncesi resmi sözleşmelerini imzaladı. Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, takımın oyuncuları ve teknik ekibiyle bir araya gelerek, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Kahraman açıklamasında Kadın Futbol Takımının, yeni sezona azimle ve kararlılıkla hazırlandığını, onlara mücadele edecekleri tüm maçlarda başarılar dilediğini ve galibiyet dolu bir yıl geçirmelerini temenni ettiğini ifade etti.

UŞAK KADIN FUTBOLUNDA İDDİALI

Uşak 64 Belediye Gençlikspor, kadın futbol takımını güçlendirmek için yaptığı transferlerle kadın futbolunda iddialı bir konuma geldi. Takım, 2. Lig B Grubu’nda yer alacak ve grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek. Uşak 64 Belediye Gençlikspor, kadın futbolunda Uşak’ı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Takıma yeni katıla Kerime Kezetkü, Uşak 64 Belediye Gençlikspor ile sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, Uşak’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu, burada yeni bir dönem başladığını ve Uşak 64 Belediye Gençlikspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti.

KAYNAK: UŞAK HABER