Uşaklı Karate Antrenörü Dinçer Güngör’e Milli Görev

Uşaklı Karate Antrenörü Dinçer Güngör’e Milli Görev
GİRİŞ

Uşak Karate Özlem Spor Kulübü Baş Antrenörü Dinçer Güngör, Türkiye Karate Federasyonu Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Milli Takımlar Teknik Kurulu üyesi olarak seçildi.

Milli Takım ve Uşak Karate Özlem Spor Kulübü Baş Antrenörü Dinçer Güngör, Türkiye Karate Federasyonu Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Milli Takımlar Teknik Kurulu üyesi oldu.

Güngör’ün de aralarında bulunduğu 7 antrenörün görev yaptığı kurul Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına katılarak ülkemizi temsil edecek olan olan milli sporcuları organizasyonlara hazırlayacak.

dincer-gungor-1.jpg

İLK SINAV GÜRCİSTAN’DA

Güngör, 31 Ekim 6 Kasım 20203 tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenecek olan Ümit Genç U21 Karate Türkiye Şampiyonasında Milli Takımlar Teknik Kurulu üyesi olarak ilk defa görev alacak.

Şampiyonası sonrasında milli takıma seçilen sporcularla birlikte iki buçuk ay sürecek olan hazırlık kampına katılacak olan milli takım ekibi 9-11 Şubat tarihlerinde Gürcistan’ın Tiflis kentinde düzenlenecek olan Avrupa Karate Şampiyonası’nda ilk sınavını verecek.

dincer-gungor-2.jpg

UŞAK’TAN MİLLİ TAKIMA HEM SPORCU HEM ANTRENÖR

Gürcistan’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nda teknik ekipte görev alan Dinçer Güngör yaptığı açıklamada, "Uşaklı sporcuların da Balıkesir’de yapılacak olan milli takım seçmelerini kazanarak Avrupa Şampiyonası’nda yarışmaya hazır olduklarını ve sporcularının bunu başarabileceklerine inandığını, milli takıma hem antrenör hem de sporcu kazandırma gururunu hem Uşak’a hem de baş antrenörü olduğu Uşak Karate Özlem Spor Kulübü'ne yaşatmak istediğini" ifade etti.

KAYNAK: UŞAK HABER