Uşaklı Karateciler en yakın rakiplerine 25 madalya fark attı

Uşaklı Karateciler en yakın rakiplerine 25 madalya fark attı
GİRİŞ

Uşak Karate Özlem Spor Kulübü, Murat Eşsiz Yıldızlar Turnuvası’nda toplamda 43 madalya kazanarak genel klasmanda birinci oldu.

Manisa Muradiye Spor Salonu'nda 6 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen Murat Eşsiz Yıldızlar Turnuvası’na, 38 kulüp ve 600 sporcu katıldı.

Uşak Karate Özlem Spor Kulübü’nün 16 Altın 10 Gümüş 17 bronz madalya ile genel klasmanda birinci olarak damga vurduğu turnuvaya Uşak’tan 3 kulüp katıldı.

Turnuvaya Uşak’tan katılan kulüplerden Uşak Aksiyon Spor Kulübü 5 bronz madalya ile genel klasmanda yirmi beşinci olurken, diğer Uşak takımı Uşak Emir Spor Kulübü de 1 gümüş madalya ile genel klasmanda yirmi dördüncü oldu.

usak-karate-ozlem-spor-kulubu.jpg

EN YAKIN RAKİBE 25 MADALYA FARK

Öte yandan şehrimizi yurt dışı ve yurt için bir çok turnuvada başarı ile temsil eden Uşak Karate Özlem Spor Kulübü, Murat Eşsiz Yıldızlar Turnuvası’nda kazandığı 16 Altın, 10 Gümüş, 17 bronz madalya ile turnuvadaki en yakın rakibi olan Denizli Fark Karate kulübüne 25 madalya fark attı.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Uşak Karate Özlem Spor Kulübü Baş Antrenörü ve Türkiye Karate Federasyonu Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Milli Takımlar Teknik Kurulu üyesi olan Dinçer Güngör ve Uşaklı milli sporcular Süleyman Aydemir ile Sude Kaçar’ın 9 – 11 Şubat tarihlerinde Tiflis’te düzenlenecek Avrupa Karate Şampiyonası hazırlıkları milli takımın Erzurum kampında devam ederken, Uşak Karate Özlem Spor Kulübü’nün diğer baş antrenörü olan Özlem Güngör ve yardımcılarının da yurt dışı, yurt içi turnuvalara ve milli takıma Uşak’tan daha çok sporcunun katılabilmesi için yürüttüğü çalışmalar aralıksız devam ediyor.

KAYNAK: UŞAK HABER