Uşaklı minik karatecilerden 36 madalya birden! Turnuvanın yıldızı oldular

Uşaklı minik karatecilerden 36 madalya birden! Turnuvanın yıldızı oldular
GİRİŞ

Uşak Karate Özlem Spor Kulübü Baş Antrenörü Dinçer Güngör’den Uşaklı sporcuların başarılarına ilişkin yeni açıklama geldi. Minik sporcular, son turnuvadan 36 madalyayla döndü.

Uşak’ın karate alanında başarısı devam ederken, bu başarılara yenilerinin eklendiğini Uşak Karate Özlem Spor Kulübü Baş Antrenörü Dinçer Güngör duyurdu. Bir tebrik mesajı yayınlayan Dinçer Güngör, Uşaklı karatecilerin aldığı yeni başarıdan bahsetti. ‘Bekir Kavak İller Arası Karate Turnuvası’na katılan sporcular, bol madalyayla döndü.

usakli-minik-karatecilerden-36-madalya-birden.jpg

UŞAKLI MİNİK KARATECİLER TURNUVADAN 36 MADALYAYLA DÖNDÜ

2 Aralık ile 3 Aralık 2023 tarihlerinde İstanbul’da yapılan ‘Bekir Kavak İller Arası Karate Turnuvası’na katılan sporcular, 2 Aralık Cumartesi günü yapılan minik yıldızlar kategorisinde yarıştı. Minik, yıldız, ümit ve genç sporcular kategorisinde turnuvanın minikler kategorisine 50 sporcu ile katılan Uşak Karate Özlem Spor Kulübü, turnuvadan bolca madalya ile döndü. Turnuvanın ilk gününden 12 birincilik, 12 ikincilik ve 12 üçüncülük elde eden Uşak Karate Özlem Spor Kulübü sporcuları toplamda 36 madalyayı boynuna taktı. Başarıyı duyuran Dinçer Güngör, minik sporcuları tebrik ettiği bir paylaşım yaptı.

KAYNAK: UŞAK HABER